Champions League: Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο φαβορί, ακολουθούν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (pic)

Gazzetta team
Champions League: Μάντσεστερ Σίτι το πρώτο φαβορί, ακολουθούν Μπαρτσελόνα και Μπάγερν (pic)

bet365

Η ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι από την ημέρα που τελείωσαν οι όμιλοι, καλπάζει για την κούπα του φετινού Champions League σύμφωνα με τις πιθανότητες του «FiveThirtyEighy», με τη Μπαρτσελόνα να ακολουθεί δεύτερη, πιο μπροστά από την κάτοχο, Μπάγερν!

Με την έναρξη της τελικής ευθείας του φετινού Champions League, τη φάση των νοκ-άουτ, αναζοπυρώνεται για τα καλά και η κουβέντα για τα φαβορί του τίτλου. Ο πολύπειρος Μαρτσέλο Λίπι κατέδειξε την άποψή του με τις… προφανείς επιλογές, με την ακάθεκτη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα να συγκεντρώνει αν μη τι άλλο τις υψηλότερες πιθανότητες βάσει της κατάστασης στην οποία βρίσκεται.

Όπως δημοσίευσε και το «FiveThirtyEight», οι Πολίτες κατέχουν ουσιαστικά το 1/3 των πιθανοτήτων για την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά, με την υπερασπιζόμενη πρωταθλήτρια, Μπάγερν Μονάχου, να της αντιστοιχεί ποσοστό 11% στην 3η θέση.

Η έκπληξη, όμως, είναι σίγουρα η Μπαρτσελόνα, η οποία μεσολαβεί στη 2η θέση με 13%, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Λίβερπουλ, παρά το κακό φεγγάρι που διανύει και η πολυνίκης, Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά η λίστα των φαβορί. Συμφωνείτε;

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα