Λίπι: «Μπάγερν και Σίτι τα φαβορί για το Champions League»

Gazzetta team
Λίπι: «Μπάγερν και Σίτι τα φαβορί για το Champions League»

bet365

Ο Μαρτσέλο Λίπι έδωσε τον πρόωρο τίτλο του φαβορί για την κατάκτηση του Champions League στην κάτοχο, Μπάγερν Μονάχου και την ασταμάτητη στο 2021, Μάντσεστερ Σίτι.

Το Champions League επιστρέφει και μπαίνει στην τελική ευθεία της φετινής σεζόν, με την κουβέντα για τα φαβορί να παίρνει ξανά «φωτιά». Και μπορεί η δεύτερη εκδοχή του θεσμού εν μέσω κορονοϊού να υπόσχεται και πάλι εκπλήξεις, ο Μαρτσέλο Λίπι, όμως, δεν δίστασε να δώσει τον τίτλο του φαβορί στις δύο πιο δυνατές ομάδες της Ευρώπης αυτή την περίοδο: Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι. Οι περισσότερο, μάλλον, θα συμφωνήσουν με τον βετεράνο Ιταλό προπονητή.

«Νομίζω ότι είναι ένα βήμα μπροστά από όλους τους υπόλοιπους. Η Μπάγερν έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, η Σίτι έχει νικήσει 16 σερί ματς στην Αγγλία. Είναι οι πιο επικίνδυνες ομάδες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα