Κομάν: Η φοβία με τις κεφαλιές και η… ειρωνεία στον τελικό του Champions League (vid)

Gazzetta team
Κομάν: Η φοβία με τις κεφαλιές και η… ειρωνεία στον τελικό του Champions League (vid)

bet365

Λίγους μήνες μετά την κεφαλιά με την οποία σκόραρε και χάρισε στη Μπάγερν το 6ο της Champions League, ο Κίνγκσλεϊ Κομάν αποκάλυψε τη… φοβία του, γεγονός για το οποίο τον «τρολάρουν» ακόμη οι συμπαίκτες του.

Η κατάκτηση της 6ης κούπας με τα μεγάλα αυτιά για τη Μπάγερν Μονάχου στηρίχθηκε σε μια αστεία «ειρωνεία», με πρωταγωνιστή τον Κίνγκσλεϊ Κομάν. Ο «MVP» στον τελικό κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε εν πολλοίς τον τίτλο του χάρη στο «χρυσό» γκολ που πέτυχε στο 59ο λεπτό, παίρνοντας την κεφαλιά από τη σέντρα του Κίμιχ. Κι όμως, ο Γάλλος εξτρέμ απ' ότι φαίνεται έγινε ήρωας από ένστικτο και μόνο, καθώς όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη «Bild», εξακολουθεί να... φοβάται τις κεφαλιές.

Ο μόλις 24χρονος «Μίδας» των Βαυαρών, με πρωτάθλημα σε κάθε επαγγελματική σεζόν του και συνολικά 24 ασημικά με Μπάγερν, Γιουβέντους, Παρί, παραδέχθηκε πόσο δύσκολο του είναι να χρησιμοποιεί το κεφάλι του στο παιχνίδι, καθώς και ότι αυτή η φοβία του προκαλεί ακόμη και σήμερα τον χαβαλέ από τους συμπαίκτες του.

«Πάντα φοβάμαι όταν χρησιμοποιώ το κεφάλι μου, κλείνω τα μάτια μου. Οι συμπαίκτες μου στη Μπάγερν μού κάνουν ακόμα πλάκα για αυτό. Μπορείς να το καταλάβεις βλέποντας τις φωτογραφίες από το γκολ κόντρα στην Παρί. Είχα μια ενστικτώδη αντίδραση να κλείσω τα μάτια μου καθώς έπαιρνα την κεφαλιά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κομάν, ο οποίος έχει σκοράρει μόλις 5 φορές στην καριέρα του με τον συγκεκριμένο τρόπο, από τις 40 συνολικά.

Θυμηθείτε το «χρυσό» γκολ στον τελικό της Λισαβόνας:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα