Γουεμπό: «Ζήτησα από τον γιατρό να μου δώσει χάπια για να κοιμηθώ» (vids)

Κώστας Τόπας
Γουεμπό: «Ζήτησα από τον γιατρό να μου δώσει χάπια για να κοιμηθώ» (vids)

bet365

Ο βοηθός προπονητής της Μπασακσεχίρ, Πιερ Γουεμπό δήλωσε ότι η 8η Δεκεμβρίου θα μείνει σαν μία μέρας μνήμης στον αγώνα κατά του ρατσισμού.

Στο ματς της Παρί με την Μπασακσεχίρ, ο διαιτητής πήγε στον βοηθό προπονητή των Τούρκων, Πιερ Ουεμπό και τον απέβαλε, επειδή ο τελευταίος φώναζε προς κάθε κατεύθυνση. Ο Γουεμπό είχε γίνει έξαλλος, ισχυριζόμενος ότι ο τέταρτος διαιτητής, Κονσταντίν Κολτσέσκου, αποκάλεσε “νέγρο” κάποιον στον πάγκο της Μπασακσεχίρ.

Λίγες μέρες μετά ο πρώην διεθνής Καμερουνέζος, μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό και ανέφερε πως ο Ρουμάνος ρέφερι δεν τον σεβάστηκε ενώ τόνισε πως μετά τα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ ζήτησε από τον γιατρό του να του δώσει χάπια για να κοιμηθεί.

«Τώρα θα έχουμε τη μέρα πριν από την 8η Δεκεμβρίου και την επόμενη μέρα. Θα θυμόμαστε. Ήταν μια δύσκολη μέρα, πολύ σκληρή. Είναι πολύ αγχωτικό, ζήτησα από τον γιατρό να μου δώσει κάποια χάπια για να κοιμηθώ. Δεν θέλω οι άνθρωποι να εστιάσουν σε μένα, θα είναι κρίμα αν με θυμούνται γι’ αυτό. Ντρέπομαι γι' αυτό, για να είμαι ειλικρινής. Αυτές οι δύο ή τρεις μέρες ήταν οι πιο δύσκολες στην καριέρα μου», ανέφερα χαρακτηριστικά στο BBC.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα