Ίντερ: Κόντρα Κόντε-Καπέλο στον «αέρα» του SkySport για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό (vid)

Ίντερ: Κόντρα Κόντε-Καπέλο στον «αέρα» του SkySport για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό (vid)

Gazzetta team
Ίντερ: Κόντρα Κόντε-Καπέλο στον «αέρα» του SkySport για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό (vid)

bet365

Έξαλλος με το πάνελ της εκπομπής του SkySport ήταν ο Αντόνιο Κόντε μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ από το Champions League, με τον Φάμπιο Καπέλο να του ασκεί δριμεία κριτική για την εμφάνιση και τους δυο προπονητές να ανοίγουν έντονη κόντρα on-air.
Ο σοκαριστικός αποκλεισμός της Ίντερ από την Ευρώπη γέννησε μεγάλη κουβέντα στα ιταλικά δίκτυα, αλλά και τον αναμενόμενο εκνευρισμό του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στις δηλώσεις του στο «SkySports» δεν μπόρεσε να φανεί ψύχραιμος. Ο Ιταλός coach των Νερατζούρι δέχθηκε τις ερωτήσεις του πάνελ, το οποίο περιλάμβανε τον Φάμπιο Καπέλο και τον Αλεσάντρο Κοστακούρτα, με την έντονη κριτική τους να τον φέρνει σε δύσκολη θέση και στο τέλος, μάλιστα, να καταλήγει σε κόντρα με τον 74χρονο βετεράνο τεχνικό.

Συγκεκριμένα, ο Καπέλο σχολίασε αιχμηρά την εμφάνιση των Νερατζούρι, τονίζοντας ότι «δεν υπήρχε αποφασιστικότητα, δεν υπήρχε η επιθυμία για νίκη με κάθε κόστος», με τον Κόντε να αντιδρά ψυχρά λέγοντας «δεν έχω να απαντήσω κάτι σε αυτό».

Μετά την εν λόγω στάση του, τον λόγο πήρε η παρουσιάστρια της εκπομπής, με ερώτηση για την παθητική τακτική της Ίντερ απέναντι στη Σαχτάρ, για να πάρει νέα «πληρωμένη» και απότομη απάντηση από τον τεχνικό των Μιλανέζων.

«Η Σαχτάρ ήρθε εδώ, άλλαξε τις τακτικές της εναντίον μας ώστε να μας εξουδετερώσει. Έχασαν 5-0 για αυτό και άλλαξαν. Σκεφτείτε πριν κάνετε ερωτήσεις».

Μετά το πρόωρο τέλος της σύνδεσης με τον Κόντε, ο οποίος αποχώρησε χωρίς διάθεση για περαιτέρω δηλώσεις, ο Καπέλο πέρασε εκ νέου στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας ανεπίτρεπτη τη στάση του να μη θέλει να μιλήσει μετά την αποτυχία.

«Απόψε ήταν αδύνατον να μιλήσεις στον Κόντε. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η Ίντερ υπέστη σοβαρή οικονομική ζημιά, δεν θα παίξει καν στο Europa League. Η ζημιά είναι τεράστια, ακόμη και για τους χορηγούς».

Στο φινάλε, μάλιστα, έστειλε την πιο «ηχηρή» του σπόντα, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την Αταλάντα του Τζανπιέρο Γκασπερίνι, που κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16»:

«Ο Γκασπερίνι, μάλιστα, είναι προπονητής. Είναι έξυπνος. Κατανόησε ότι έπρεπε να αλλάξει κάτι στην τακτική του. Κατανόησε ότι δεν μπορεί να παίζει όπως την περασμένη σεζόν. Εκεί φαίνεται η δύναμη του προπονητή. Ο Αλέγκρι είναι επίσης ένας coach που προσαρμόζεται τακτικά, που διαβάζει το παιχνίδι. Θα σταματήσω εδώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα