Κόντε: «Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ερωτήσεις» (vids)

Κόντε: «Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ερωτήσεις» (vids)

Gazzetta team
Κόντε: «Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ερωτήσεις» (vids)

bet365

Ο αποκλεισμός της Ίντερ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις έφερε και νεύρα στην συνέντευξη Τύπου με τον Αντόνιο Κόντε να λέει στους δημοσιογράφους να σκεφτούν πριν αρχίσουν τις ερωτήσεις.

Πλήρως αποτυχημένη η φετινή χρονιά στην Ευρώπη για την Ίντερ, με τους Ιταλούς να μένουν εκτός όχι μόνο του Champions League, αλλά να μην παίρνουν το εισιτήριο ούτε και για το Europa. Ο Αντόνιο Κόντε ήταν εμφανώς στεναχωρημένος στην συνέντευξη Τύπου, όπου αρχικά ανέφερε στους δημοσιογράφους: «Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε ερωτήσεις».

Στην συνέχεια απαντώντας στο αν οι παίκτες του έδειξαν έλλειψη αποφασιστικότητας επισήμανε: «Έχετε την άποψη σας και το σέβομαι. Δεν συμφωνώ όμως, γιατί η ομάδα τα έδωσε όλα, έκανε ότι χρειάστηκε. Είναι εκπληκτικό πως σε δύο αγώνες με την Σαχτάρ κυριαρχήσαμε αλλά δεν σκοράραμε ένα γκολ. Δεν συμφωνώ πως είχαμε έλλειψη αποφασιστικότητας, οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση με κρύα σκέψη, όχι μόλις τελείωσε ο αγώνας. Υπάρχει απογοήτευση αλλά δεν νομίζω πως δεν είχαμε αποφασιστικότητα ή ενέργεια. Είχαμε πρόβλημα στο γκολ, δεν ήμασταν τυχεροί με τους διαιτητές και το VAR».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα