Ολυμπιακός - Πόρτο: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Ολυμπιακός - Πόρτο: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Πόρτο: Οι «ερυθρόλευκοι» σε... ακτίνες

bet365

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Καραϊσκάκη από την Πόρτο, όμως συνεχίζει στο Europa League! Το gazzetta.gr περνάει από... ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του Μαρτίνς.

Σα: Η Πόρτο αν και κέρδισε σχετικά εύκολα στο Φάληρο, δεν είχε τις πολλές φάσεις ώστε ο Σα να χρειαστεί να επέμβει. Τόσο στο πέναλτι, όσο και στο 0-2 δεν φέρει ευθύνη, καθώς τον... κρέμασαν οι αμυντικοί του.

Ραφίνια: Ανέβασε την απόδοσή του από το 60' και μετά, όμως στη φάση του 0-2 δεν έχει σωστή αντίδραση. Ο αντίπαλός του τον πέρασε με σχετική ευκολία καθώς πήγε σε λάθος τάιμινγκ πάνω του, με αποτέλεσμα στη συνέχεια να έρθει το 0-2. Μέχρι το δεύτερο γκολ κι απ' όταν ανέβασε στροφές, βοήθησε αρκετά τον Ολυμπιακό από την δεξιά πλευρά.

Σισέ: Μαζί με τον Σεμέδο ήταν σταθερός μέχρι τη φάση του δεύτερου τέρματος της Πόρτο. Όπως και οι συμπαίκτης του, στο 0-2 καθυστερεί να επιστρέψει στην άμυνα. Μάλιστα αν και ο Σεμέδο βρίσκεται στην περιοχή όταν γίνεται το σουτ, εκείνος είναι στη πλευρά του ποδοσφαιριστή της Πόρτο που κάνει το γύρισμα κι απλά τον κοιτάει.. Απείλησε στην επίθεση με μια κεφαλιά, αλλά μέχρι εκεί.

Σεμέδο: Μέχρι και την φάση του 0-2 ήταν σταθερός πίσω. Όμως, στη φάση του δεύτερου τέρματος της Πόρτο, είχε ανέβει για ένα κόρνερ και μαζί με τον Σισέ άργησαν πάρα πολύ να επιστρέψουν με αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι να βρουν ανοιχτή την άμυνα και να σκοράρουν. Αμέσως μετά το δεύτερο τέρμα τα έκανε ακόμα χειρότερα τα πράγματα, βλέποντας δεύτερη κίτρινη κάρτα και πλέον δεν θα αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι των «32» του Europa League.

Χολέμπας: Είναι ο ποδοσφαιριστής που έκανε το χέρι στο πέναλτι που κέρδισε η Πόρτο και με το οποίο πήρε προβάδισμα νωρίς στην αναμέτρηση. Πέρα από αυτή τη φάση όμως δεν έκανε ένα καλό παιχνίδι, έχοντας πολλά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι και χωρίς να βοηθήσει στιγμή στην επίθεση.

Εμβιλά: Σταθερός στο κέντρο, αλλά κινήθηκε επίσης στη μετριότητα. Δεν τον βοήθησαν οι συμπαίκτες του να κάνει το κάτι παραπάνω, καθώς η εικόνα του Ολυμπιακού δεν ήταν καλή. Παρ' όλα αυτά ο ίδιος δεν είχε προβλήματα και δεν έκανε λάθη.

Καμαρά: Θυσιάστηκε στο 35' κι έδωσε τη θέση του στον Φορτούνη σε μια κίνηση του Μαρτίνς να κάνει πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό μετά το 0-1. Δεν είχε τον χρόνο ώστε να βοηθήσει την ομάδα του, θα ήταν άδικο να κριθεί...

Μπουχαλάκης: Από τα πόδια του στο 16' έφυγε η εξαιρετική μπαλιά για το Μασούρα που βρέθηκε απέναντι στον Κόστα αλλά αστόχησε. Είναι η καλύτερη ενέργεια του στο παιχνίδι, πέρα από αυτό δεν θα τον θυμόμαστε για κάτι άλλο...

Βρουσάι: Δεν φάνηκε ιδιαίτερα στο παιχνίδι ο νεαρός Αλβανός εξτρέμ. Απείλησε σε μία φάση στο 66' με ένα μακρινό σουτ, αλλά πέρα αυτού δεν έκανε κάτι άλλο στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να μην είναι τόσο απειλητικός...

Μασούρας: Έχασε την μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού να ισοφαρίσει στο 16' όταν βρέθηκε απέναντι στον Κόστα αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Από εκείνη τη φάση και μετά φαινόταν πως ήταν απόλυτα επηρεασμένος και δεν μπόρεσε να βοηθήσει όταν έπαιρνε την μπάλα. Ο Μαρτίνς τον έβγαλε στην έναρξη του δεύτερου μέρους...

Ελ Αραμπί: Έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια από το αποψινό με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, με το σκορ στο 1-0 χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 54' να ισοφαρίσει. Πέρα αυτού δεν απείλησε άλλη στιγμή στην αναμέτρηση.

Φορτούνης: Μπήκε στο παιχνίδι στο 34' κι έδωσε φρεσκάδα στον Ολυμπιακό, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι και το 0-2. Στο 54' έκανε και μια ατομική ενέργεια, από την οποία ήρθε η πάσα του στον Ελ Αραμπί που αστόχησε. Ίσως αν ο Μαρτίνς δεν είχε φοβηθεί να τον ξεκινήσει να είχε βρει εκείνος μια στιγμή σαν εκείνη του Μασούρα και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά...

Ραντζέλοβιτς: Πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό με κάποια απειλή...

Σουντανί: Πέρασε στο παιχνίδι στο 73', σχεδόν δεν ακούμπησε μπάλα...

Μπα: Μπήκε στο παιχνίδι στο 81' ενώ όλα είχαν τελειώσει και δεν μπορεί να κριθεί...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα