Ρεάλ Μαδρίτης - Champions League: Η παράδοση των σκόρερ κόντρα σε γερμανικές ομάδες (vid)

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης - Champions League: Η παράδοση των σκόρερ κόντρα σε γερμανικές ομάδες (vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει «τελικό» πρόκρισης για δύο αποτελέσματα κόντρα στη Γκλάντμπαχ (22:00) και έχει για σύμμαχο το know-how των παικτών της, με οκτώ «αστέρια» των Μερένγκες να έχουν σκοράρει τουλάχιστον μια φορά κόντρα σε γερμανικές ομάδες.

Όλα για όλα τα παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Γκλάντμπαχ για την πρόκριση στους «16» του Champions League και για να το πετύχει, θα χρειαστεί να σκοράρει. Η παράδοση του τρέχοντος ρόστερ την ευνοεί κόντρα σε γερμανικές ομάδες, καθώς οκτώ από τα μεγάλα ονόματά της (Σέρχιο Ράμος, Καρίμ Μπενζεμά, Μάρκος Ασένσιο, Ραφαέλ Βαράν, Μαρσέλο, Ίσκο, Λούκας Βάθκεθ), έχουν βρει δίχτυα τουλάχιστον μια φορά εναντίον ομάδων της Bundesliga. Απέναντι στα Πουλάρια, λοιπόν, καλούνται να μεταφράσουν το know-how σε πράξη, ώστε η Βασίλισσα να τσεκάρει το εισιτήριό της στα νοκ-άουτ του Champions League.

Δείτε τα καλύτερα γκολ των παικτών της Ρεάλ κόντρα σε γερμανικές ομάδες στο παρακάτω βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα