Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε μια βραδιά ξεπέρασε... 2,5 χρόνια του Μέσι (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σε μια βραδιά ξεπέρασε... 2,5 χρόνια του Μέσι (vid)

bet365

Στο πρώτο του ραντεβού με την Μπαρτσελόνα μετά την αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη της Γιουβέντους, ο Κριστιάνο έκανε αυτό που αδυνατεί να κάνει απέναντι στη «βασίλισσα» ο Λιονέλ Μέσι...

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με δυο γκολ και... έμμεση συμμετοχή σε αυτό του ΜακΚένι για τους «μπιανκονέρι» το βράδυ της Τρίτης στη Βαρκελώνη φρόντισε ώστε η ομάδα του Πίρλο να πάρει ακριβώς αυτό που ήθελε. Τη νίκη και τη διαφορά τερμάτων για να τερματίσει πρώτη στον όμιλο και ν' αφήσει δεύτερους τους Καταλανούς.

Ο CR7 σκόραρε δις από την άσπρη βούλα και μέσα σε μια βραδιά κατόρθωσε να κάνει ό,τι δεν έχει πετύχει εδώ και 2,5 χρόνια, από την έναρξη της σεζόν 2018-2019, ο Λιονέλ Μέσι απέναντι στη Ρεάλ.

Ο Κριστιάνο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ο Αργεντινός αδυνατεί να βρει τον τρόπο να το κάνει αυτό σε ματς με τους «μερένγκες» από τη μέρα που έμεινε δίχως τον μεγάλο του αντίζηλο στη LaLiga...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα