Παρί – Μπασάκσεχιρ: Ο τελειωμένος Κολτσέσκου και ο Χάτεγκαν που δεν άκουγε τις... μαϊμούδες!

Gazzetta team
Παρί – Μπασάκσεχιρ: Ο τελειωμένος Κολτσέσκου και ο Χάτεγκαν που δεν άκουγε τις... μαϊμούδες!

bet365

Ο τέταρτος διαιτητής Κονσταντίν Κολτσέσκου θα τελειώσει μια ώρα αρχύτερα από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για τα οποία κινδυνεύει πλέον και ο πρώτος Οβίντιου Χάτεγκαν, ο οποίος πριν από χρόνια είχε κλείσει τα αυτιά του σε ρατσιστική επίθεση εις βάρος ποδοσφαιριστή σε ντέρμπι Ντιναμό – Στεάουα στην Ρουμανία.

Ολυμπιακός - Πόρτο: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

«Μαύρο» διαγράφεται το μέλλον της ρουμανικής τετράδας που ορίστηκε για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν – Μπασακσεχίρ, ο οποίος διεκόπη μετά το ρατσιστικό σχόλιο του τέταρτου διαιτητή, Κονσταντίν Κολτσέσκου, για τον βοηθό προπονητή της τουρκικής ομάδας, Πιέρ Ουεμπό.

Ο 43χρονος Κολτσέσκου είχε ήδη αφαιρεθεί από τις λίστες της FIFA πριν από δύο εβδομάδες και, λόγω ηλικίας, αυτή επρόκειτο να είναι η τελευταία του σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Και, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αυτό ήταν το άδοξο «αντίο» του.

Ο πρώτος διαιτητής Οβίντιου Χάτεγκαν, ο οποίος θεωρείται ένας από τους καλούς ρέφερι στην Ευρώπη, έχει μπει στο στόχαστρο για το πώς χειρίστηκε το επεισόδιο που οδήγησε στην διακοπή. Όπως, μάλιστα, υπενθυμίζουν ΜΜΕ της χώρας του, πριν από χρόνια σε ντέρμπι του Βουκουρεστίου μεταξύ της Ντιναμό και της Στεάουα, μια ολόκληρη εξέδρα έκανε ιαχές μαϊμούς κατά του Γάλλου επιθετικού Χάρλεμ Γκνοχερέ, με διαιτητή τον Χάτεγκαν, ο οποίος μετά το ματς είπε ότι δεν το διέκοψε επειδή... δεν είχε ακούσει τίποτα!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα