Παρί – Μπασακσεχίρ: Δίπλα στον Ουεμπό ο Μπαπέ (pic)

Gazzetta team
Παρί – Μπασακσεχίρ: Δίπλα στον Ουεμπό ο Μπαπέ (pic)

bet365

Την στήριξή του στον Πιερ Ουεμπό εξέφρασε ο Κιλιάν Μπαπέ, με το αστέρι της Παρί να ανεβάζει μήνυμα στο twitter ενάντια στον ρατσισμό.

Το Παρί-Μπασακσεχίρ έληξε τελικά άδοξα, καθώς παίχτηκαν μόλις 18 λεπτά καθαρής μπάλας όταν στο συγκεκριμένο λεπτό ο βοηθός προπονητή των Τούρκων, Πιερ Ουεμπό έγινε έξαλλος με τον τέταρτο διαιτητή, ο οποίος στο βίντεο ακούγεται ότι τουλάχιστον δύο φορές τον αποκάλεσε “νέγρο”. Ο Ουεμπό αποβλήθηκε, η ομάδα της Τουρκίας αποχώρησε και έτσι ο αγώνας αυτός θα γίνει σύμφωνα με δημοσίευμα της «Equipe» την Τετάρτη (19:55).

Δίπλα στον Ουεμπό έχουν σταθεί πολλοί αθλητές και όχι μόνο ποδοσφαιριστές, με τον Κιλιάν Μπαπέ να είναι ένας από αυτούς. Ο Γάλλος σούπερ σταρ της Παρί με τιτίβισμά του έκανε αναφορά εναντίον του ρατσισμού αναφέροντας πως είναι δίπλα στον Ουεμπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα