Ντιναμό Κιέβου - Φερεντσβάρος 1-0: Νίκη πρόκρισης στο Εuropa (vid)

Gazzetta team
Ντιναμό Κιέβου - Φερεντσβάρος 1-0: Νίκη πρόκρισης στο Εuropa (vid)

bet365

H Nτιναμό Κιέβου επικράτησε 1-0 της Φερεντσβάρος και πήρε την 3η θέση και παράλληλα την πρόκριση στο Εuropa League.

H Nτιναμό Κιέβου ήθελε μόνο νίκη κόντρα στους Ούγγρους για να πάρει το εισιτήριο για το Εuropa και τα κατάφερε. Οι Ουκρανοί επικράτησαν 1-0 της Φερεντσβάρος εντός έδρας, έφτασαν τους 4 βαθμούς και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Μέτριο ματς, με ελάχιστες φάσεις, τους γηπεδούχους να πιέζεουν, αλλά τους Ούγγρους να αντέχουν. Ωστόσο, η Ντιναμό στην καλύτερή της ευκαιρία στο ματς στο 60ο λεπτό κατάφερε να σκοράρει με τον Ποπόφ και να πάρει μια μεγάλη νίκη. Η Φερεντσβάρος προσπάθησε να αντιδράσει, πήρε τον έλεγχο, την κατοχή, αλλά δε βρήκε ποτέ λύσεις για να πετύχει το γκολ της λύτρωσης.

Ντιναμό Κιέβου (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούστσαν, Κεντζιόρα, Ποπόβ, Μικολένκο, Ζαμπάρνι, Σίντορτσουκ (90' Αντριέφσκι), Χαρμάς (70' Σεπέλεβ), Βέρμπιτς (86΄Ροντρίγκες), Ντε Πένα (70' Σιπριάγα), Τσιγκάνκοβ (86' Λέντνεβ), Σαπαρένκο

Φερεντσβάρος (Σεργκέι Ρεμπρόβ): Ντίμπουσζ, Λόβρενσικς (80' Μπότκα), Χάιστερ, Μπλάζιτς, Ντβάλι, Σομάλια, Καράτιν (74' Ιζαελ), Λαϊντουνί, Νγκουέν (86' Μπολί), Ζούμπκοβ (80' Μακ), Ουζούνι (73' Μπατούρινα)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα