Ρεν - Σεβίλλη 1-3: Φινάλε με «περίπατο» και 2η θέση (vid)

Ρεν - Σεβίλλη 1-3: Φινάλε με «περίπατο» και 2η θέση (vid)

bet365

Η πρόκριση και η 2η θέση είχε ήδη κριθεί για τη Σεβίλλη, αλλά αυτό δεν την απέτρεψε από το να πάρει δια περιπάτου το διπλό στην έδρα της ουραγού Ρεν (1-3).

Η τεσσάρα από την Τσέλσι «πόνεσε». Η ακόλουθη ήττα και στο ντέρμπι πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επίσης χωρίς να σκοράρει, στοίχισε κυρίως στην ψυχολογία. Για αυτό, η Σεβίλλη είδε το αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ματς με την ουραγό Ρεν, ως ευκαιρία να ξεσπάσει και να ανακτήσει τη χαμένη της αυτοπεποίθηση. Και αυτό ακριβώς έκανε, χωρίς φεστιβάλ τερμάτων, αλλά με χαλαρή τριάρα μέσα στη Βρετάννη (1-3), σφραγίζοντας και τυπικά το εισιτήριό της για την κληρωτίδα των «16» (14/12).

Οι παίκτες του Ζουλιέν Λοπετέγκι «καθάρισαν» από το πρώτο ημίχρονο με την υπόθεση νίκη. Ο Κουντέ με υπέροχο φαλτσαριστό βολέ έβαλε μπροστά τους Ανδαλουσιανούς στο 32’, ενώ ο Εν-Νεσιρί στις καθυστερήσεις έγραψε το 0-2 από την ασίστ του Όλιβερ Τόρες και διευκόλυνε το έργο για μετά την ανάπαυλα. Εκεί, ο Μαροκινός βρήκε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, δίνοντας σχήμα θριάμβου στη νίκη στο 81’, με τους Βρετόνους να μειώνουν χάρη στο εύστοχο πέναλτι του Ρίτερ στο 86’, αλλά να μην αποφεύγουν την 5η ήττα σε 6 ματς.

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Σάλιν, Τραορέ, Ντα Σίλβα (70’ Αγκέρ), Σόπι, Μουασά (79’ Τριφέρ), Καμαβινγκά, Νζονζί, Γκρενιέ (79’ Ταΐτ), Ντοκού (78’ Γκμποχό), Νιανγκ (70’ Ριτέ), Νταλμπέρτ

Σεβίλλη (Ζουλιέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Κουντέ, Γκόμεθ (76’ Φερνάντο), Κάρλος, Ρεκίκ, Γκουντέλι, Τόρες (83’ Βάσκεθ), Ράκιτιτς, Σούσο (76’ Όσκαρ), Εν-Νεσίρι (83’ Φερνάντεθ), Ιντρίσι (70’ Οκάμπος)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Ρεν – Σεβίλλη 1-3
Τσέλσι – Κράσνονταρ 1-1

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 14 (14-2)
2. Σεβίλλη 13 (9-8)
3. Κράσνονταρ 5 (6-11)
4. Ρεν 1 (3-11)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα