Τσέλσι - Κράσνονταρ 1-1: «Όρθιοι» οι Ρώσοι στην αυλαία (vid)

Τσέλσι - Κράσνονταρ 1-1: «Όρθιοι» οι Ρώσοι στην αυλαία (vid)

bet365

Κόντρα σε μια Τσέλσι με αλλαγές και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, η Κράσνονταρ έκανε «υπόκλιση» με ψηλά το κεφάλι στο πρώτο της Champions League (1-1) και συνεχίζει στο Europa League.

Τον στόχο της η Κράσνονταρ τον είχε πετύχει και με το παραπάνω. Τρίτη θέση, σε όμιλο με Τσέλσι και Σεβίλλη, στην παρθενική της συμμετοχή στο Champions League δεν ήταν καθόλου άσχημος απολογισμός. Ειδικά από τη στιγμή στα περισσότερα παιχνίδια ήταν πέρα για πέρα ανταγωνιστική. Το ίδιο πρόσωπο φανέρωσε και στο «Στάμφορντ Μπριτζ», απέναντι στην αδιάφορη και με ροτέισον πρωτοπόρο Τσέλσι, με τους Ρώσους να αποχαιρετούν με ψηλά το κεφάλι τα «αστέρια» στον δρόμο για τους «32» του Europa League.

Το σύνολο του Μουράντ Μουσάεβ, μάλιστα, προκάλεσε πρώτο την αμηχανία μπροστά στους 2.000 φίλους των Μπλε, ανοίγοντας το σκορ από το 24’ με ωραίο σουτ του Ρεμί Καμπελά, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ στον όμιλο του Champions League (είχε «πληγώσει» και τον ΠΑΟΚ εντός κι εκτός έδρας στα προκριματικά). Ωστόσο, οι Λονδρέζοι δεν άφησαν να λερωθεί το αήττητό τους και μόλις στο 28’, ισορρόπησαν την κατάσταση με εύστοχο πέναλτι του Ζορζίνιο και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στην κλήρωση της ερχόμενης Δευτέρας (14/12).

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Γκίλμορ, Κόβατσιτς (74’ Καντέ), Ζορζίνιο, Χάβερτς (74’ Βέρνερ), Έμερσον, Αντζορίν (80’ Ζιρού), Έιμπραχαμ

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Γκορόντοβ, Σμολνίκοβ, Μαρτινόβιτς, Ντα Σίλβα, Ραμίρεθ, Όλσον (80’ Καμπόλοβ), Καμπελά, Βιλένα, Βάντερσον (80’ Τσερνόβ), Κλάεσον, (74’ Σορόκιν), Μπεργκ (90’ Μαρκόβ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Ρεν – Σεβίλλη 1-3
Τσέλσι – Κράσνονταρ 1-1

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 14 (14-2)
2. Σεβίλλη 13 (9-8)
3. Κράσνονταρ 5 (6-11)
4. Ρεν 1 (3-11)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα