Κόντε για τα σενάρια «συνεννόησης» Γκλάντμπαχ-Ρεάλ: «Είναι Champions League, όχι διαγωνισμός σε μπαρ»

Gazzetta team
Κόντε για τα σενάρια «συνεννόησης» Γκλάντμπαχ-Ρεάλ: «Είναι Champions League, όχι διαγωνισμός σε μπαρ»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε αποδόμησε πλήρως το σενάριο που κυκλοφορεί για «συνεννοημένη» ισοπαλία μεταξύ Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι στο επίπεδο του Champions League όλοι παίζουν για τη νίκη.

Η Ίντερ είναι η μοναδική ομάδα στον αμφίρροπο 2ο όμιλο που μπορεί να προκριθεί μόνο με νίκη στην τελευταία αγωνιστική, κόντρα στη Σαχτάρ (9/12, 22:00). Κι αυτή, όμως, δεν εγγυάται ότι θα της δώσει το εισιτήριο για τους «16», καθώς ενδεχόμενη ισοπαλία ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Ρεάλ Μαδρίτης την θέτει νοκ-άουτ ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Η εν λόγω συνθήκη δεν άργησε να βγάλει στην επιφάνεια και το σενάριο «συνεννόησης» μεταξύ των δύο ομάδων στην πλάτη της Ίντερ, το οποίο, όμως, δεν συμμερίζεται ούτε στο ελάχιστο ο Αντόνιο Κόντε.

Ο Ιταλός τεχνικός των Νερατζούρι κλήθηκε να εκφέρει άποψη στη συνέντευξη Τύπου για το περιβόητο σενάριο, αρνούμενος βέβαια να δώσει την παραμικρή βαρύτητα αφού πρόκειται για το Champions League κι όχι για κάποιο διαγωνισμό σε… μπαρ.

«Μιλάμε για το Champions League και για τεράστιους συλλόγους, όχι για διαγωνισμούς σε μπαρ. Ελπίζω να μην πιστέψει κανείς αυτή την καταθλιπτική ιστορία. Στο ποδόσφαιρο, σε αυτό το επίπεδο, ο καθένας παίζει για να νικήσει. Ακολουθούμε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι και υπάρχει σίγουρα ο τρόπος και τα περιθώρια για να το πετύχουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα