Βραδιά αστέρων – Θα «λάμψουν» Μέσι και Ρονάλντο;

Gazzetta team
Βραδιά αστέρων – Θα «λάμψουν» Μέσι και Ρονάλντο;

bet365

Τσάμπιονς Λιγκ: Βραδιά αστέρων, βραδιά για θέαμα και γκολ!

Μπορεί βαθμολογικά να υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα ματς από το Μπαρτσελόνα Γιουβέντους, αλλά η συνύπαρξη Μέσι και Ρονάλντο στο Καμπ Νου κάτω από τα φώτα των «αστεριών» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι όπως και να έχει… πολλά υποσχόμενο!

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης περιμένει να δει αυτό το μπρα ντε φερ ανάμεσα σε δύο τεράστια ονόματα, που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα τους σε Ευρώπη και ειδικότερα Ισπανία. Απόψε κοντράρονται σε ένα γήπεδο που έχουν βρεθεί αντιμέτωποι πολλές φορές και οι μπουκ… οργιάζουν.

Βρίσκουμε αρκετά ενδιαφέρουσες αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις για τους δύο τιτάνες του ποδοσφαίρου. Θα σκοράρουν και οι δύο απόψε ή ακόμα πιο… πικάντικα, θα σκοράρουν και οι δύο με πέναλτι απόψε; Ένα ματς ψιλοαδιάφορο με τόσο ταλέντο επί χόρτου δεν αποκλείεται να ανοίξει και στο σκορ. Θα υπάρξει χατ-τρικ από Μέσι ή Ρονάλντο;

Αφήνοντας τους ήρωες, περνάμε σε αυτούς που θα… ματώσουν απόψε! Το παιχνίδι ανάμεσα στη Λειψία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτό που έχει ίσως το μεγαλύτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον απόψε.

Η τριπλή ισοβαθμία που έχει δημιουργηθεί στον 8ο όμιλο και η άνεση με την οποία αναμένεται να περάσει η Παρί το εμπόδιο της Μπασακσεχίρ στρέφουν τα φώτα στον έταιρο αγώνα του ομίλου.

Εκεί, η Γιουνάιτεντ περνάει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της ήττας, ενώ η Λειψία έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης προκειμένου να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αίμα κι άμμος στη Γερμανία σε ένα ματς στο οποίο οι μπουκ βλέπουν φαβορί τους «ταύρους» και τα πολλά γκολ.

Ματς-ροντέο προβλέπεται και στην «αιώνια» πόλη! Εκεί, η Λάτσιο υποδέχεται τη Μπριζ, με φόντο το εισιτήριο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Μόνο νίκη οι Βέλγοι, για δύο αποτελέσματα οι Ιταλοί. Και σε αυτή την περίπτωση οι αποδόσεις θέλουν την έδρα να «μιλάει» και τα πολλά γκολ να επιβεβαιώνονται.

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα