Τρία σκορ, 300 ευρώ εντελώς δωρεάν στη ΝoviLeague

Τρία σκορ, 300 ευρώ εντελώς δωρεάν στη ΝoviLeague

Gazzetta team
Τρία σκορ, 300 ευρώ εντελώς δωρεάν στη ΝoviLeague

bet365

Στη ΝoviLeague όποιος βρει τα σκορ Τρίτης, Τετάρτης, Πέμπτης κερδίζει εντελώς δωρεάν 300 ευρώ! Ποια είναι τα ματς...

Φυσικά και δεν είναι μόνο τα 50.000 ευρώ που θα πάρει ο πρώτος όταν τελειώσει η NoviLeague. Είναι και οι επιπλέον προσφορές που υπάρχουν κάθε εβδομάδα. Οπως για παράδειγμα τώρα στην 6η ευρωπαϊκή εβδομάδα με Champions League και Europa League.

Γιατί μπορεί κάποιος να έχει μείνει πίσω στη NoviLeague ή να μην έχει μπει ακόμα σε αυτήν, αλλά μπορεί να κερδίσει και μάλιστα εντελώς δωρεάν.

Η νέα προσφορά αφορά τα ματς

  • Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους (Τρίτη)
  • Ολυμπιακός-Πόρτο (Τετάρτη)
  • ΠΑΟΚ-Γρανάδα (Πέμπτη)

Ποια είναι η διαδικασία; Απλά μπαίνεις στη NoviLeague by Novibet προβλέπεις τα σκορ (εντελώς δωρεάν) και αν βρεις και τα τρία κερδίζεις 300 ευρώ.

Σε ότι έχει να κάνει με τον υπόλοιπο διαγωνισμό όπως βλέπετε υπάρχει μεγάλο ντέρμπι μιας και η κορυφή μοιράζεται από 8 διαγωνιζόμενους που έχουν βρει 11 σωστά σκορ! Πλησιάζουμε προς το τέλος μιας και θα μπούμε στην 42η αγωνιστική κι απομένουν 9...

Ο παίκτης που θα βρεθεί στην κορυφή (μετά από 50 αγωνιστικές) θα κερδίσει 50.000 ευρώ. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν...

21+. ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC. ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777. ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ. ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα