Χάαλαντ - Λάτσιο: Η μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ το 2018

Gazzetta team
Χάαλαντ - Λάτσιο: Η μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ το 2018

bet365

Η Λάτσιο φιλοξενείται από τη Ντόρτμουντ του Έρλινγκ Χάαλαντ (22:00, Cosmotesport4), ο οποίος πίσω στο 2018 είχε φτάσει πολύ κοντά στη μετακίνησή του στην αιώνια πόλη για χάρη των Λατσιάλι, σύμφωνα με το ιταλικό Sky Sport.

Έρλινγκ Χάαλαντ και Τσίρο Ιμόμπιλε. Το Νο3 (33 γκολ) των τοπ-σκόρερ της Ευρώπης για το 2020 δίπλα στο Νο5 (28 γκολ). Πόσο «τρελό» θα ήταν αν συνυπήρχαν στην ίδια ομάδα; Η Λάτσιο το φαντάστηκε πρώτη, αφού επιχείρησε να τους κάνει συμπαίκτες και να τους απολαύσει ως δίδυμο στη γραμμή κρούσης έστω για μια σεζόν.

Όπως αποκάλυψε το ιταλικό «Sky Sport», ο τεχνικός διευθυντής των Λατσιάλι, Ίγκλι Τάρε, είχε κινηθεί για την απόκτηση του Νορβηγού το 2018, όταν ήταν ακόμη 18 χρονών κι έπαιζε στη Μόλντε. Ωστόσο, το deal δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα το «Golden Boy» της φετινής χρονιάς να υπογράψει στη Ζάλτσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2019, ξεκινώντας το αστραπιαίο του ταξίδι προς την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Μέσα σε όλα αυτά, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι θα τον βρει για 2η φορά απέναντί της στο ματς κόντρα στη Ντόρτμουντ (22:00, Cosmotesport4), που μπορεί να κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στον 6ο όμιλο.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα