Μπασακσεχίρ – Λειψία 3-4: Πήρε την αδιανόητη ματσάρα στο 90'+2' (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Μπασακσεχίρ – Λειψία 3-4: Πήρε την αδιανόητη ματσάρα στο 90'+2' (vid)

bet365

Η Λειψία προηγήθηκε 1-3, ο Καχβετσί με υπέροχο χατ τρικ ισοφάρισε στο 85', αλλά οι Γερμανοί πήραν το φοβερό 3-4 στις καθυστερήσεις και διεκδικούν στα ίσα πρόκριση στους “16” του Champions League.

Ενα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια των ομίλων του Champions League έστησαν Μπασακσεχίρ και Λειψία. Και μπορεί οι Τούρκοι να πληγώθηκαν στο φινάλε και οι Γερμανοί να τράβηξαν λαχνό, αλλά οι ουδέτεροι είδαμε σοβαρή μπαλάρα και υπέροχα γκολ. Τελικά οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από την Πόλη με το υπέρ τους 3-4, το οποίο πήραν στο 90'+2' και τώρα μπορούν να αισθάνονται ότι το μέλλον τους στη διοργάνωση θα κριθεί από τους ίδιους.

Το ματς είχε δυνατό ρυθμό από το ξεκίνημα, αλλά αυτός στο τέλος έγινε φρενήρης και προς τις δύο εστίες. Πόουλσεν (26') και Μουκιελέ (43') έδωσαν καθαρό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά Καχβετσί γενικότερα θα τους έβαζε πολύ δύσκολα στον αγώνα και όλα τα γκολ στο χατ τρικ του θα ήταν απίθανα curlers. Το πρώτο ήρθε στο 45'+2'.

Η πρώτη φάση που έκρινε σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι, ήρθε στο 64' όταν ακυρώθηκε η ισοφάριση των Τούρκων, αλλά στην εξέλιξή της, ο Ντάνι Όλμο έκανε το 1-3. Ο Καχβετσί όμως με σούπερ μακρινό φαλτσαριστό (72') και τρομερό φάουλ (85'). Η Λειψία είχε και δύο δοκάρια, με το δεύτερο να είναι για highlight. Και εκεί που όλα έδειχναν ισοπαλία, εμφανίστηκε με μακρινή βολίδα ο Σόρλοθ με το πρώτο γκολ του με τη Λειψία και της χάρισε το τρίποντο.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή της αναμέτρησης!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα