Καμπιάσο: «Αδύνατο να υπάρξει «συνεννόηση» μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ»

Gazzetta team
Καμπιάσο: «Αδύνατο να υπάρξει «συνεννόηση» μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ»

bet365

Ο άλλοτε μέσος των Ρεάλ, Ίντερ και Ολυμπιακού, Εστέμπαν Καμπιάσο, απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει «συνεννόηση» μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ, προκειμένου με ισοπαλία να προκριθούν οι δύο στους «16» του Champions League και να αποκλειστεί η Ίντερ, εφόσον νικήσει την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Η νέα ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Σαχτάρ Ντόνετσκ και η νίκη της Ίντερ επί της Γκλάντμπαχ διαμόρφωσαν μια συναρπαστική, τελευταία αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο του Champions League (Τετάρτη 09/12, 22:00).

Ενόψει, λοιπόν, της τελευταίας και καθοριστικής αγωνιστικής, η Γκλάντμπαχ οδηγεί την κούρσα με οκτώ βαθμούς, με εφτά ακολουθούν Σαχτάρ και Ρεάλ, ενώ πέντε έχει η Ίντερ, η οποία όμως ελπίζει ακόμα.

Ένα από τα σενάρια που μπορεί να λάβουν χώρα είναι νίκη των Νερατζούρι επί της Σαχτάρ στο Μιλάνο και, την ίδια ώρα, Ισπανοί και Γερμανοί να φέρουν ισοπαλία στην Μαδρίτη, ένα αποτέλεσμα που θα τους έδινε την πρόκριση στους «16» και θα άφηνε έξω την ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

Μπορεί, δηλαδή, να υπάρξει «biscotto» (συνεννόηση, στήσιμο στα ιταλικά) μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ, ώστε να περάσουν οι δύο και να αποκλειστεί η Ίντερ; Ο Εστέμπαν Καμπιάσο το αποκλείει.

«Είναι αδύνατον να υπάρξει «biscotto» μεταξύ Ρεάλ και Γκλάντμπαχ» επισήμανε ο Αργεντινός παλαίμαχος μέσος των Ρεάλ, Ίντερ, αλλά και του Ολυμπιακού. «Εάν έχεις παίξει στη Ρεάλ, το ξέρεις. Η Ρεάλ δεν μπορεί να αποδεχτεί να περάσει ως δεύτερη στην επόμενη φάση» πρόσθεσε ο Καμπιάσο, αφού η ισοπαλία θα έδινε μεν το εισιτήριο στην Βασίλισσα, εφόσον νικήσει η Ίντερ, αλλά ως δεύτερη.

«Η Ρεάλ παίζει πάντα για να νικάει, ακόμη κι όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι ήττα ή ισοπαλία. Το επόμενο ματς θα είναι τελικός» ξεκαθάρισε ο «Κούτσου» στο δίκτυο «Sky Italia».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα