Τούχελ: «Είναι ενοχλητικό ο Ράσφορντ να σκοράρει συνέχεια απέναντι μας» (vid)

Κώστας Τόπας
Τούχελ: «Είναι ενοχλητικό ο Ράσφορντ να σκοράρει συνέχεια απέναντι μας» (vid)

bet365

Την δυσαρέσκεια του εξέφρασε ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν για τον Μάρκους Ράσφορντ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βάζει συνεχώς σε μπελάδες τους Παριζιάνους.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί Σεν Ζερμέν διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (02/12, 22:00) στο «Ολντ Τράφορντ», για την 5η αγωνιστική του Champions League, με την ομάδα του Τόμας Τούχελ να στοχεύει αποκλειστικά στο τρίποντο ώστε να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Γερμανός τεχνικός, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι αλλά και συγκεκριμένα για τον επιθετικό των «κόκκινων διαβόλων», Μάρκους Ράσφορντ. Αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του 23χρονου Αγγλου εν συνεχεία τόνισε το πόσο ενοχλητικό είναι για τον ίδιο το γεγονός πως κάθε φορά που παίζει κόντρα στην Παρί σκοράρει.

«Τον εκτιμούμε πάρα πολύ όταν παίζει στην Αγγλία και όχι στο Παρκ ντε Πρενς ειλικρινά, γιατί το να σκοράρει συνέχεια στην έδρα μας καταντάει ενοχλητικό. Ο τύπος είναι ένας πολύ νέος ενήλικος που παίρνει τις ευθύνες του εντός και εκτός γηπέδου πολύ εντυπωσιακά. Τον έχω συναντήσει τρεις φορές ως αντίπαλο και κάθε φορά βλέπω έναν ταπεινό και ήρεμο παιδί και καλό άνθρωπο, κάτι που είναι καταπληκτικό. Μου αρέσει πολύ αυτή η μίξη.

«Για μένα, προσωπικά, το αθλητικό κομμάτι είναι ξεκάθαρο, είναι μεγάλος μπελάς με την ταχύτητά του, με την ικανότητα που έχει στο σκοράρισμα, με την αποφασιστικότητα και τα τελειώματά του. Είναι πολύ ακριβής και σουτάρει εντός και εκτός περιοχής. Είναι ταχύτατος στις αντεπιθέσεις και δυνατός στις εναέριες μονομαχίες. Έχει σημαντική επιρροή στην ομάδα και είναι ωραίο να βλέπεις παιδιά από τις ακαδημίες σαν και αυτόν να έχουν τόσο μεγάλη συμμετοχή σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα