Απολαυστικός Κλοπ για Κέλεχερ: «Eίτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε καθόλου μετά από αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση» (vid)

Απολαυστικός Κλοπ για Κέλεχερ: «Eίτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε καθόλου μετά από αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση» (vid)

Κώστας Τόπας
Απολαυστικός Κλοπ για Κέλεχερ: «Eίτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε καθόλου μετά από αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση» (vid)

bet365

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο Γιούργκεν Κλοπ, μετά τη νίκη της Λίβερπουλ επί του Άγιαξ, ενώ δεν έλειψε να αποθεώσει και τον νεαρό τερματοφύλακα Κιάομιν Κέλεχερ, ο οποίος κράτησε το μηδέν στο ντεμπούτο το.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας, επικράτησαν με 1-0 του Άγιαξ και με αυτόν τον τρόπο «σφράγισαν» την πρόκρισή τους στους «16» του Champions League. Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στον αγώνα, ενώ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον 22χρονο τερματοφύλακα, Κιάομιν Κέλεχερ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την Λίβερπουλ.

«Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι και αυτό δεν αποτέλεσε κάποια έκπληξη. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την στάση και τον χαρακτήρα που έδειξαν τα παιδιά. Δεν είναι η στιγμή να παίξουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο μας. Αμυνθήκαμε καλά, κάτι πολύ σημαντικό και είχαμε τις ευκαιρίες μας στις αντεπιθέσεις. Στο τέλος έπρεπε να αμυνθούμε με όλες μας τις δυνάμεις, όταν ο Άγιαξ ήταν ακόμα στο παιχνίδι..

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα, τηρουμένων των αναλογιών. Κερδίσαμε τον αγώνα με 1-0 και κάναμε και ορισμένες αλλαγές. Ο Ρόμπο δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο, όπως και ο Hendo, ενώ ο Τζίνι δεν ξέρω πόσα συνεχόμενα παιχνίδια συμπλήρωσε. Αυτή είναι η κατάσταση, στην οποία βρισκόμαστε και τελικά, τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο».

Ανάφερε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός και στη συνέχεια έπλεξε του εγκώμιο του Κέλεχερ:

«Κορυφαίος, κορυφαίος, κορυφαίος. Ήταν εύκολη η απόφαση να τον ξεκινήσω, αλλά και ο Αντριάν τα έχει πάει πάρα πολύ καλά. Έχει κρατήσει πάρα πολλές ανέπαφη την εστία του και έχει κερδίσει το Super Cup, αλλά για απόψε επιλέξαμε το πακέτο του Κέλεχερ. Είναι ένας κορυφαίος τερματοφύλακας και τον χρειαζόμασταν, λόγω της πίεσης που ασκεί ο Αγιαξ. Είμαι σίγουρος πως είτε θα κοιμηθεί πολύ καλά, είτε δεν θα κοιμηθεί καθόλου! Ελπίζω να το απολαύσει και στις δύο περιπτώσεις».

Διαβάστε επίσης:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα