Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Δεύτερη... ντροπή και κίνδυνος ιστορικού αποκλεισμού (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Δεύτερη... ντροπή και κίνδυνος ιστορικού αποκλεισμού (vid)

bet365

Στη Μαδρίτη, η Σαχτάρ είχε κάνει το τρελό 2-3 και τώρα στο Κιέβο ντουμπλάρισε (2-0) τις νίκες επί της Ρεάλ, αφήνοντάς την 3η, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων.

Αυτό που κάνει αρχικά η Σαχτάρ, είναι θεόμουρλο. Αφού έχει συνολικό εις βάρος της σκορ με τη Γκλάντμπαχ το απίθανο 10-0, κατάφερε αντιθέτως, να κάνει δύο νίκες στον όμιλο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το 2-3 που πήρε στην Ισπανία, τώρα καθάρισε εύκολα 2-0 τους Μερένγκες και τους άφησε στην 3η θέση του 2ου ομίλου, καθώς στην ισοβαθμία τους βάζει από κάτω.

Ο Ασένσιο δεν κατάφερε εξ επαφής να σκοράρει, σημαδεύοντας το δοκάρι (5΄). Η Ρεάλ είχε τον έλεγχο, πίεσε, αλλά οι Ουκρανοί χτύπησαν δύο φορές στην κόντρα. Στην πρώτη φάση έπειτα από κόρνερ των Μαδριλένων και λάθη στην άμυνα, ο Ντεντίνιο (57') πλάσαρε από κοντά. Ξανά σε αντεπίθεση (82') ο Σόλομον το τελείωσε με μακρινό σουτ και τώρα, μία αγωνιστική πριν το φινάλε, η Βασίλισσα κινδυνεύει να μην περάσει τον όμιλο για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Σαχτάρ (Λουίς Κάστρο): Τρούμπι, Ματβιένκο, Μπόνταρ, Ντοντό, Βιτάο, Μάρλος (73' Μαϊκόν), Στεπανένκο, Τάισον (74' Σόλομον), Κοβαλένκο, Τετέ, Ζούνιορ Μοράες (25' Ντεντίνιο)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Κουρτουά, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Λούκας Βάθκεθ, Μόντριτς, Κρόος, Ασένσιο, Ροντρίγκο (77' Βινίσιους), Οντεγκααρντ (77' Ισκο), Μπενζεμά (77' Μαριάνο).

Αποτελέσματα (5η αγωνιστική)
Σαχτάρ – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0
Γκλάντμπαχ – Ιντερ (22:00)

Βαθμολογία
1. Γκλάντμποχ 8 (14-4)
2. Σαχτάρ 7 (5-12)
3. Ρεάλ Μ. 7 (9-9)
4. Ιντερ 2 (4-7)
* Γκλάντμπαχ και Ιντερ με ματς λιγότερο

Τελευταία αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου)
Ιντερ – Σαχτάρ
Ρεάλ Μ. Γκλάντμπαχ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα