Λίβερπουλ: Κανονικά στη Δανία το ματς με την Μίντιλαντ

Κώστας Ζάλιαρης
Λίβερπουλ: Κανονικά στη Δανία το ματς με την Μίντιλαντ

bet365

Οι περιορισμοί τελικά χαλάρωσαν και η UEFA αν και αρχικά είχε στείλει το ματς στην Βεστφαλία, έκανε γνωστό πως η αναμέτρηση της Μίντιλαντ με τη Λίβερπουλ θα διεξαχθεί κανονικά στη Δανία.

Λόγω της αυστηρότητας του Ηνωμένου Βασιλείου για τα ταξίδι και για όσους βρίσκονται στην Σκανδιναβία που θα πρέπει να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών κατά την επιστροφή τους, είχε προκληθεί πρόβλημα για την εκτός έδρας αναμέτρηση των «κόκκινων» με την Μίντιλαντ στις 9 του Δεκέμβρη για το Champions League.

Αρχικά φαινόταν να έχει παρθεί η απόφαση από την UEFA να διεξαχθεί σε ουδέτερη έδρα το παιχνίδι και είχε πάει προς... Βεστφαλία για το Signal Iduna Park της Ντόρτμουντ, όμως, τελικά οι περιορισμοί που υπήρχαν και εμπόδιζαν, χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να ταξιδέψει κανονικά στη Δανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα