Μπάγερν Μονάχου - Ζάλτσμπουργκ 3-1: Λέβα όπως Ραούλ και ραντεβού στους «16» (pic)

Μπάγερν Μονάχου - Ζάλτσμπουργκ 3-1: Λέβα όπως Ραούλ και ραντεβού στους «16» (pic)

bet365

Με τον Λεβαντόφσκι να πιάνει τον Ραούλ στην 3η θέση των all-time σκόρερ και τον Νόιερ να είναι εντυπωσιακός, η Μπάγερν Μονάχου ντούμπλαρε τις νίκες επί της Ζάλτσμπουργκ (3-1) και σφράγισε την πρόκριση στους «16» και την πρωτιά.

Η ώρα που θα γράψει ιστορία φαινόταν πως πλησιάζει. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είχε φτάσει σε σημείο να θέλει ένα δίδυμο τερμάτων για να γίνει ο κορυφαίος γήινος σκόρερ του Champions League (πάντα πίσω από Κριστιάνο-Μέσι) κι αν τα έβρισκε, η Μπάγερν Μονάχου πολύ δύσκολα θα είχε θέμα απέναντι στη Ζάλτσμπουργκ. Προς το παρόν, ο Πολωνός «killer», αρκέστηκε στο ένα, με το οποίο ισοφάρισε τον Ραούλ στην 3η θέση και τα 71 γκολ στα «αστέρια», γεγονός που και πάλι ήταν αρκετό για να ανοίξει ο δρόμος της νίκης για τους Βαυαρούς και μαζί κι αυτός της πρόκρισης στους «16».

Ο Χάνσι Φλικ έδωσε τόπο στα νιάτα και τους καινούριους (Ρίτσαρντς, Ρόκα), αλλά οι… παλιοί ήταν εκείνοι που καθάρισαν κόντρα στη Red Bull. Ο Λέβα άνοιξε το σκορ στο 42’ από την ασίστ του Μίλερ, ο Κομάν διπλασίασε τα τέρματα στο 52’ κι ο παίκτης που τον αντικατέστησε, ο Λερόι Σανέ, πήρε σκυτάλη για το 3-0 στο 68’, κάνοντας πολύ πιο εύκολα τα πράγματα από όσο έδειχναν. Διότι δύο λεπτά πριν ο νεοαποκτηθείς Ρόκα είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα και σε όλο το ματς ο Μάνουελ Νόιερ είχε ντυθεί…. Σούπερμαν, χαρίζοντας τη μία σπουδαία απόκρουση μετά την άλλη και όντας ο καθοριστικός παράγοντας που το 3-1 του Μπερίσα στο 73’ δεν αυξήθηκε περαιτέρω για τους Αυστριακούς. Δίνοντας εν τέλει το δικαίωμα για πανηγυρισμούς, με τη μαθηματική εξασφάλιση πρόκρισης και πρωτιάς από την 4η αγωνιστική, όσο το νικηφόρο σερί στο Champions League επεκτείνεται στις 15 νίκες!

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ (63’ Ερναντέζ), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ρίτσαρντς (79’ Μαρτίνεθ), Ρόκα, Γκορέτσκα, Γκνάμπρι (62’ Σανέ), Μίλερ, Κομάν (79’ Κόμαν), Λεβαντόφσκι

Ζάλτσμπουργκ (Τζέσι Μαρς): Στάνκοβιτς, Κρίστενσεν, Ραμάλιο, Βόμπερ, Ούλμερ, Μουεπού (71’ Ασιμέρου), Καμαρά, Γιουνούζοβιτς (71’ Αντεγιέμι), Σόμποσλαϊ (71’ Σούτσιτς), Κόιτα, Μπερίσα

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Μπάγερν Μονάχου - Ζάλτσμπουργκ 3-1
Ατλέτικο Μαδρίτης - Λοκομοτίβ Μόσχας 0-0

Βαθμολογία
1. Μπάγερν Μονάχου 12 (15-4)
2. Ατλέτικο Μαδρίτης 5 (4-7)
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3 (4-5)
4. Ζάλτσμπουργκ 1 (7-14)

Επόμενη αγωνιστική (1/12):
Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου
Λοκομοτίβ Μόσχας - Ζάλτσμπουργκ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα