Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Κόντρα στο θηρίο και στην τύχη

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι: Κόντρα στο θηρίο και στην τύχη

bet365

Απόψε στις (19.55, Cosmote Sport 2), ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα!

bwin - Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις και Build a Bet! | 21+

Ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σ' έναν αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτσι κι αλλιώς πολύ δύσκολος και πριν τη σέντρα του ματς. Στο Λιμάνι, αυτήν τη φορά η κατάσταση είναι πολύ πιο δύσκολη. Ο Μαρτίνς έχει να διαχειριστεί ουκ ολίγα προβλήματα απέναντι στο θηρίο, που δεν είναι στην Ελλάδα για... τουρισμό.

Ο Γκουαρδιόλα ξεκαθάρισε πως θέλει αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκη» έτσι ώστε να σκεφτεί και πάλι το Champions League από το Φλεβάρη πάλι.

Από την άλλη, ο Μαρτίνς, δεν ψάχνει για δικαιολογίες και τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα έχει λύσεις και θέλει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Όσον αφορά στην αποστολή, ο Πορτογάλος ανακοίνωσε 23άδα με Ραφίνια και Βινάγκρε μέσα αλλά και πιτσιρικάδες

Συγκεκριμένα πήρε μαζί του τους Κίτσο, Νικόλη, Τσάβο και Σουρλή, ενώ από την Ακαδημία προέρχονται κι οι Τζολάκης - Καραργύρης.

Όσον αφορά στο πως θα δούμε την ομάδα απόψε, υπάρχουν δύο σχηματισμοί στο μυαλό του Μαρτίνς.

Ο ένας είναι το 4-3-3 με τους Σα στο τέρμα και τους Ανδρούτσο (εάν δεν παίξει ο Ραφίνια ή ο Βινάγκρε), Ντρέγκερ, Σισέ και Σεμέδο στην άμυνα. Υπάρχει κι η σκέψη να πάει ο Σισέ μπακ και να τοποθετηθεί ο Μπα στο κέντρο της άμυνας.

Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Καμαρά έχουν σίγουρη τη θέση στην 11άδα, ενώ οι Φορτούνης, Μασούρας και Βρουσάι θα είναι στην τριάδα της επίθεσης.

Στη σκέψη του 4-5-1, θα έχουμε κέντρο με τους Εμβιλά και Πέπε - Μπουχαλάκη πιο εσωτερικούς. Ο Καμαρά θα είναι στο ένα άκρο, ο Μασούρας στο άλλο και μπροστά σαν «ψευτοεννιάρι» ο Φορτούνης.

Θυμίζουμε πως εκτός είναι οι Ελ Αραμπί, Χασάν, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Χολέμπας και Μπρούμα.

Aπό την άλλη, ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε 4-3-3 αναμένεται να ξεκινήσει με τους:

Εντερσον κάτω από τα δοκάρια και τους Κανσέλο, Ρ. Ντίας, Στόουνς, Ζιντσένκο ή Μεντί στην άμυνα.

Ρόδρι, Φόντεν, Γκιουντογάν στο κέντρεο και οι Φεράν Τόρες ή Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς θα αποτελούν την τριάδα στην επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα