Μαρτίνς: Η δοκιμή του με Βινάγκρε στο 3-5-2, το 4-3-3 και το «σας θέλω μαχητές» στους παίκτες!

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: Η δοκιμή του με Βινάγκρε στο 3-5-2, το 4-3-3 και το «σας θέλω μαχητές» στους παίκτες!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς και στις δοκιμές του έδειξε να έχει προβληματιστεί αρκετά για το πως θέλει να παίξει με τη Σίτι. Η δοκιμή με Βινάγκρε και τι είπε στους παίκτες. Γιατί πήρε τον Ραφίνια στην 23άδα και το πότε εκτιμάται το νωρίτερο το come back των Ελ Αραμπί - Χασάν.
Όπως έχετε διαβάσει νωρίτερα επί τάπητος ο Μαρτίνς έχει θέσει τρία πιθανά σχήματα για το Ολυμπιακός - Σίτι. Το 3-5-2, το 4-3-3 και το 4-5-1. Στην προπόνηση της Τρίτης πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κυρίως δοκίμασε δύο σχηματισμούς.
Το 3-5-2 με τον Βινάγκρε στο ένα άκρο (ο Ντρέγκερ στο άλλο) και το 4-3-3. Για τη διάταξη των τριών μπακ οι εκτιμήσεις και τα σενάρια... φούντωσαν ακόμα περισσότερο με τη συζήτηση που είχε ο προπονητής πριν την προπόνηση με τους Σεμέδο, Μπα και Σισέ. Φαίνεται πως τις τελικές του αποφάσεις ο Πορτογάλος κόουτς θα τις πάρει ανήμερα του ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι (όπως κάνει σχεδόν κάθε φορά, δηλαδή αποφασίζει ανήμερα των αγώνων) ενώ τον Ραφίνια δείχνει πως θέλει να τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή. Ιδανικά πάντως ο Πέδρο Μαρτίνς θα ήθελε 4αδα στην άμυνα αλλά με τις απουσίες και τα προβλήματα που έχει τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Γιατί μπήκε αποστολή ο Ραφίνια

Δεδομένο δεν μπορούμε να θεωρούμε τίποτα. Ωστόσο υπάρχει εξήγηση γιατί ο Βραζιλιάνος μπακ μπήκε στην αποστολή, δηλαδή στην 23άδα για τον αγώνα με τη Σίτι. Ένιωθε κάπως καλύτερα ο έμπειρος ακραίος αμυντικός και ο προπονητής του επειδή τον θεωρεί παίκτη - κλειδί θέλει να δει πως θα είναι και αύριο Τετάρτη. Ο Ραφίνια πάντως εντελώς καλά και στο 100% δεν είναι.

Η «δυνατή» ομιλία του Μαρτίνς για το ματς με τους Άγγλους!

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του για αυτό το μεγάλο ματς με τη Σίτι που συνάμα είναι και δύσκολο. Μεταξύ άλλων τους είπε πως «σας θέλω μαχητές και πολύ δυνατούς. Να μην κοιτάξουμε τις απουσίες. Το ποιοι λείπουν. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο και σκληρό παιχνίδι αλλά εμείς είμαστε Ολυμπιακός και πρέπει να αγωνιζόμαστε και να σκεκόμαστε ανάλογα. Να δώσουμε ότι καλύτερο στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε».

Η αναμονή για τα ευχάριστα για Ελ Αραμπί και Χασάν

Στον Ολυμπιακό βέβαια σκεπτόμενοι και τη συνέχεια περιμένουν τα ευχάριστα για τους Ελ Αραμπί και Χασάν, τους δύο διεθνείς επιθετικούς τους. Δηλαδή τα αρνητικά τεστ που θα τους ξανακάνουν διαθέσιμους. Το νωρίτερο που μπορεί να συμβεί αυτό είναι το ματς με τον Άρη το προσεχές Σάββατο.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα