Γιουβέντους – Φερεντσβάρος 2-1: Ανατροπή και πρόκριση με τον Μοράτα! (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Γιουβέντους – Φερεντσβάρος 2-1: Ανατροπή και πρόκριση με τον Μοράτα! (vids)

bet365

Με γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γιουβέντους λύγισε με ανατροπή την σκληροτράχηλη Φερεντσβάρος (2-1) και πανηγύρισε την μαθηματική πρόκριση στους «16» του Champions League.

Η δαιμονιώδης φόρμα του Άλβαρο Μοράτα επιβεβαιώθηκε και στο Champions League, με τον Ισπανό επιθετικό να χαρίζει στο φινάλε νίκη – θρίλερ στην Γιουβέντους επί της Φερεντσβάρος (2-1), χάρη στην οποία η ομάδα του Αντρέα Πίρλο εξασφάλισε την πρόκρισή της στην φάση των «16».

Κακή στο πρώτο ημίχρονο η Γηραιά Κυρία, η οποία παρατάχθηκε με τον Ντανίλο ως κεντρικό αμυντικό (λόγω των απουσιών) και τους Ντιμπάλα – Κριστιάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Αργεντινός έδειξε να στερείται ρυθμού, αλλά έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της Γιούβε (14'), προτού η Φερεντσβάρος καταφέρει να προηγηθεί με τον Μίρτο Ουζούνι (19'), ο οποίος έχει μια ξεχωριστή ιστορία με... άρωμα Ελλάδας.

Οι Μπιανκονέρι προσπάθησαν να αντιδράσουν και τα κατάφεραν με σουτ έξω από την περιοχή του «συνήθη ύποπτου» Κριστιάνο, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο Champions League για 15η διαδοχική σεζόν.

Στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα ο Φεντερίκο Μπερναρντέσκι άγγιξε το γκολ σε σουτ που ο Ντένες Ντίμπους έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ο Πίρλο έριξε στο παιχνίδι ταυτόχρονα τους Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, Φεντερίκο Κιέζα και Μοράτα.

Ο Ισπανός έκανε γρήγορα αισθητή την παρουσία του και είχε σουτ στο δοκάρι και, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά ύστερα από κούρσα και σέντρα του Χουάν Κουαδράδο, ολοκλήρωσε την ανατροπή και έστειλε την Γιούβε στους «16».

Γιουβέντους (Αντρέα Πίρλο): Στσέσνι – Κουαδράδο, Ντανίλο, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο – ΜακΚένι (62' Κουλουσέφσκι), Μπετανκούρ (83' Ραμπιό), Αρτούρ (82' Ράμσεϊ), Μπερναρντέσκι (62' Κιέζα) – Ντιμπάλα (62' Μοράτα), Κριστιάνο Ρονάλντο.

Φερεντσβάρος (Σεργκέι Ρεμπρόφ): Ντίμπους – Χάιστερ, Λόβρεντσιτς (75' Μπότκα), Μπλάζιτς, Φρίμπονγκ, Ντβάλι – Σίγκερ (75' Λαϊντουνί), Σομάλια – Ζούμπκοφ (70' Ισαέλ), Ουζούνι, Τσολ Νγκεν (70' Μπολί).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ντιναμό Κιέβου – Μπαρτσελόνα 0-4
Γιουβέντους – Φερεντσβάρος 2-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 12 (13-2)
2. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 9 (8-4)
3. Ντιναμό Κιέβου 1 (3-10)
4. Φερεντσβάρος 1 (5-13)

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Φερεντσβάρος – Μπαρτσελόνα
Γιουβέντους – Ντιναμό Κιέβου

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα