Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2: Πανηγυρικά στους «16» οι Ισπανοί (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2: Πανηγυρικά στους «16» οι Ισπανοί (vid)

bet365

Με γκολ του Μουνίρ στο 90'+5', η Σεβίλλη πέρασε με 2-1 από το Κράσνονταρ και σε συνδυασμό τη νίκη της Τσέλσι επί της Ρεν, εξασφάλισε την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Champions League.

Το παιχνίδι έληγε και στη Σεβίλλη ούτως ή άλλως πανηγύριζαν για την πρόκριση. Ετσι όπως εξελισσόταν η βραδιά στα δύο ματς του 5ου ομίλου, είχε εξασφαλίσει την πρόκριση ακόμα και με ισοπαλία στην έδρα της Κράσνονταρ. Τελικά πήρε και τη νίκη στις καθυστερήσεις (90'+5') και με το 1-2 πέρασε χαλαρά στους “16” του Champions League.

Οι Ανδαλουσιανοί ήταν τα αφεντικά στην αναμέτρηση και προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Ράκιτιτς (4'). Ωστόσο, ο Βάντερσον (56') ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ και αυτό το 1-1 έδειχνε ότι θα ήταν το τελικό σκορ. Ο Μουνίρ όμως βρήκε δίχτυα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο με τον αντίπαλό του και έδωσε τέλεια αίσθηση στην πρόκριση της ομάδας του.

Με αυτόν τον τρόπο η Σεβίλλη προκρίθηκε από όμιλο της διοργάνωσης για πέμπτη από τις έξι φορές που έχει βρεθεί εκεί και το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται φέτος να κατακτήσει το Europa League.

Δείτε ξανά ΕΔΩ τη live περιγραφή του αγώνα!


Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Γκορόντοβ, Μαρτίνοβιτς, Σμίλνικοβ, Κάιο, Μαρτίνες, Γκαζίνσκι, Καμπελά (85' Ούτκιν), Ολσον (67' Βιλιένα), Κλάεσον (84' Τσερνόβ), Σουλεϊμάνοβ (46' Βάντερσον), Μπεργκ (67' Αρι)

Σεβίλλη (Χουλέν Λοπετέγκι): Βάτσλικ, Εσκουδέρο (61' Ρεκίκ), Ντιέγκο Κάρλος, Γκούντελι, Κουντέ, Ροδρίγκες (53' Χορδάν), Ράκιτιτς (61' Ολιβερ Τόρες), Φερνάντο, Μουνίρ, Οκάμπος (72' Ιντρίσι), Ντε Γιονγκ (72' Εν Νεσίρι).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κράσνονταρ – Σεβίλλη 1-2
Ρεν – Τσέλσι 1-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 .ΤΣΕΛΣΙ 10 (9-1)
2 .ΣΕΒΙΛΛΗ 10 (6-3)
3. Κράσνονταρ 1 (4-10)
4. Ρεν 1 (2-7)

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Κράσνονταρ – Ρεν
Σεβίλλη - Τσέλσι

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα