Λάτσιο - Ζενίτ 3-1: Με Ιμόμπιλε «σαλπάρει» για πρόκριση (vid)

Λάτσιο - Ζενίτ 3-1: Με Ιμόμπιλε «σαλπάρει» για πρόκριση (vid)

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι «καυτός» μετά την επιστροφή του στη δράση και χάρη στα δύο γκολ του, η Λάτσιο πήρε ώθηση για να επικρατήσει της Ζενίτ (3-1) και να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης.

Στο ματς της Ρωσίας η απουσία του «παρόπλισε» τη Λάτσιο και χρειάστηκε το «alter ego» του, Φελίπε Καϊσέδο για να σώσει τον βαθμό στο φινάλε. Ωστόσο, ο Τσίρο Ιμόμπιλε είναι και πάλι εδώ μετά τη σύντομη περιπέτεια του κορονοϊού και φρόντισε να «τιμωρήσει» τη Ζενίτ και να δώσει στους Λατσιάλι το τρίποντο-μισή πρόκριση.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι επικράτησε με 3-1 και ο Ιταλός ήταν παρών σε όλα τα κρίσιμα σημεία για να την σπρώξει προς τη νίκη. Αρχικά, με γκολ-ποίημα στην πρώτη φάση του ματς στο 3΄, που δεν πρόλαβε καν να το… δει ο Κερζακόβ και στο 2ο ημίχρονο με πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το τελικό 3-1. Ενδιάμεσα, ο Παρόλο είχε κάνει το 2-0 στο 22’, ωστόσο, ο Τζιούμπα είχε μειώσει αμέσως (25’), επιτάσσοντας ξανά τον Capocanonniere της περσινής Serie A να βγει μπροστά για να εξασφαλίσει το τρίποντο και να καταστήσει ματς-κορυφής το ερχόμενο απέναντι στη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Λάτσιο (Σιμόνε Ιντσάγκι): Ρέινα, Πάτριτς, Χεντ, Ατσέρμπι, Λατσάρι, Παρόλο, Λέιβα, Αλμπέρτο, Μάρουσιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε

Ζενίτ (Σεργκέι Σεμάκ): Κερζακόβ, Λόβρεν, Ρακίτσκι, Ζιρκόβ (73’ Αζμούν), Μάλκομ, Κουζιάεβ, Μπαρίος (59’ Ντριουσί), Ντόουγκλας Σάντος (37’ Σούτορμιν), Μοστοβόι (59’ Μουσάεβ), Ερόκιν (74’ Σάμκιν), Τζιούμπα

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Αποτελέσματα
Ντόρτμουντ – Κλαμπ Μπριζ 3-0
Λάτσιο – Ζενίτ 3-1

Βαθμολογία
1.Ντόρτμουντ 9 (8-3)
2. Λάτσιο 8 (8-4)
3. Κλαμπ Μπριζ 4 (3-7)
4. Ζενίτ 1 (3-8)

Επόμενη αγωνιστική (2/12):
Ντόρτμουντ - Λάτσιο
Μπριζ - Ζενίτ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΞΑΝΑ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα