Τσέλσι - Ρεν: Ο Μεντί συνεχίζει την ευνοϊκή παράδοση στους τερματοφύλακες (vid)

Gazzetta team
Τσέλσι - Ρεν: Ο Μεντί συνεχίζει την ευνοϊκή παράδοση στους τερματοφύλακες (vid)

bet365

Ρεν και Τσέλσι τίθενται αντιμέτωπες για την 4η αγωνιστική του Champions League (19:55, Cosmotesport5), με τον Εντουάρ Μεντί να αποτελεί συνδετικό κρίκο, 16 χρόνια μετά την πρώτη τους συναλλαγή για τον Πετρ Τσεχ.

Όταν η Τσέλσι απέκτησε τον Πετρ Τσεχ μετά το πέρας του Euro 2004, η Ρεν έβαλε στα ταμεία της το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για εκείνη την εποχή των 13 εκατ. Η παρουσία του Τσέχου κίπερ θα αποζημίωνε και το παραμικρό ευρώ που ξόδεψε τότε ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τον νυν σύμβουλο των Μπλε να γίνεται ο πρώτος συνδετικός κρίκος μεταξύ των δύο κλαμπ. Λίγο περισσότερο από 16 χρόνια μετά, οι Λονδρέζοι επέκτειναν την παράδοση με τους Βρετόνους στη θέση του τερματοφύλακα, εντάσσοντας στο δυναμικό τους τον Εντουάρ Μεντί, έναντι 24 εκατ. ευρώ.

Ο Σενεγαλέζος κίπερ έχει ήδη γίνει σταθερά για το σύνολο του Φρανκ Λάμπαρντ, με μόλις ένα γκολ στα πρώτα του 8 παιχνίδια σε Premier League και Champions League κι αποδεικνύει για δεύτερη φορά… ευεργετική τη μεταγραφική σχέση Ρεν και Τσέλσι, οι οποίες κοντράρονται για την 4η αγωνιστική των «αστεριών».

Δείτε τα highlights των δύο τερματοφυλάκων σε ένα βίντεο:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα