Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, βραδιά για γκολ!

Gazzetta team
Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, βραδιά για γκολ!

bet365

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (24/11) στο Τσάμπιονς Λιγκ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων. Το ματς που ξεχωρίζει είναι το ντέρμπι του Παρκ ντε Πρενς, Παρί Σεν Ζερμέν - Λειψία.

Στο σημείο να παίζει από την 4η αγωνιστική το… κεφάλι της στη διοργάνωση βρίσκεται η περσινή φιναλίστ του θεσμού, Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μετρά τρεις πόντους σε τρία ματς και το παιχνίδι με την Λειψία -που έχει 6 βαθμούς- έχει «πρέπει», γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προπορεύεται στον όμιλο και πάει να καπαρώσει την μία θέση και τη πρωτιά.

Οι Παριζιάνοι δεν είναι στα καλά τους, κάτι που επιβεβαιώθηκε στο Πριγκιπάτο, όπου ηττήθηκαν 3-2 από την Μονακό σε ένα ματς που προηγήθηκαν 0-2 στο ημίχρονο! Όμως επειδή και η Λειψία δεν διάγει περίοδο φόρμας και οι γηπεδούχοι «καίγονται», το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι εύκολα ή δύσκολα θα έρθει η νίκη των Γάλλων.

Ο άσος της Παρί προσφέρεται σε απόδοση 1,68. Παράλληλα, σούπερ φαβορί είναι το Over 2,5 στην περίπτωση των γκολ! Το συναντάμε σε απόδοση κάτω του 1,50. Ωστόσο, το να σημειωθούν Over 3,5 γκολ το βρίσκουμε στο 2,05!

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπασακσεχίρ, που την πλήγωσε τη περασμένη αγωνιστική στην Τουρκία (2-1). Στο Όλντ Τράφορντ η ομάδα του Σόλσκιερ θέλει ποδοσφαιρική «εκδίκηση» και φυσικά το τρίποντο που θα την ανεβάσει στους 9 βαθμούς δύο στροφές πριν το φινάλε των ομίλων. Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από τις δύο νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι σε Έβερτον και Γουέστ Μπρομ και απέναντι στην τουρκική ομάδα περιμένουμε όχι απλά νίκη αλλά και αρκετά γκολ. Το Combo 1 & Over 2,5 γκολ «πληρώνει» 1,73.

Στον 7ο όμιλο αυτή την αγωνιστική αναμένεται να τελειώσουν όλα, σε ότι αφορά τη πρόκριση! Η Γιουβέντους υποδέχεται την Φερεντσβάρος και η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται από τη Ντιναμό Κιέβου. Τα φαβορί με νίκες κλειδώνουν και μαθηματικά την πρόκριση σε δύο παιχνίδια που αναμένεται να είναι η χαρά του γκολ και του Over!

Ανάλογο είναι το σενάριο και στο 5ο γκρουπ, εκεί όπου αν δεν νικήσουν οι γηπεδούχοι μένουν ουσιαστικά εκτός από την 4η αγωνιστική. Τόσο η Κράσνονταρ που φιλοξενεί την Σεβίλλη, όσο και η Ρεν που υποδέχεται την Τσέλσι αν δεν επικρατήσουν θα αναλωθούν τις επόμενες δύο αγνωστικές στη μάχη της 3η θέση για το Γιουρόπα Λιγκ. Σε απόδοση 3,10 συναντάμε το σενάριο να σκοράρουν και οι 4 ομάδες απόψε.

Τέλος, σε ότι αφορά τη κατάσταση στον 6ο όμιλο, είναι ρευστή και τα παιχνίδια αναμένονται αμφίρροπα, ειδικά αυτό της Λάτσιο με τη Ζενίτ. Στο άλλο ματς η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Μπριζ και θέλει τρίποντο για να γίνει απόλυτο φαβορί. Οι Βεστφαλοί στο πρώτο ματς είχαν περάσει νικηφόρα από το Βέλγιο με σκορ 0-3. Το να σημειώσουν Over 2,5 ομαδικά γκολ κι απόψε παίζεται στο 2,15!

21+ | Παίξε Υπεύθυνα

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα