Μπαρτσελόνα: Η Σακίρα ξεκαθάρισε ότι ο πανηγυρισμός του Πικέ ΔΕΝ ήταν «καρφί» στον Μπαρτομέου (vid)

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Η Σακίρα ξεκαθάρισε ότι ο πανηγυρισμός του Πικέ ΔΕΝ ήταν «καρφί» στον Μπαρτομέου (vid)

bet365

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, σύντροφος και μητέρα των δύο παιδιών του Ζεράρ Πικέ, αποκάλυψε σε ποιον αφιέρωσε το γκολ του κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Παρεξηγήθηκε ο πανηγυρισμός του Ζεράρ Πικέ, μετά το γκολ που σημείωσε ο κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της Ντιναμό Κιέβου με 2-1, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης ομίλων του Champions League.

Ο «Γκέρι» χαιρέτησε προς την κάμερα και στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ο Πικέ το έκανε με ειρωνική διάθεση προς τον απερχόμενο πρόεδρο Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα, σύντροφος και μητέρα των δύο παιδιών του, αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον χαιρετισμό του Πικέ. «Ο Μίλαν ξύπνησε ευτυχισμένος με την αφιέρωση του μπαμπά του χθες το βράδυ στον αγώνα του Champions League!» έγραψε η Σακίρα, ανεβάζοντας το βίντεο του πανηγυρισμού.

Όπου Μίλαν ο μεγάλος γιος της οικογένειας, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 2013. Ο μικρός, ο Σάσα, γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου του 2015.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα