Σκόουλς: «Η άμυνα της Μάντσεστερ σαν παιδικής ομάδας!»

Σκόουλς: «Η άμυνα της Μάντσεστερ σαν παιδικής ομάδας!»

Κώστας Τόπας
Σκόουλς: «Η άμυνα της Μάντσεστερ σαν παιδικής ομάδας!»

bet365

Καυστικός για τα μεγάλα αμυντικά λάθη που οδήγησαν σε ήττα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Μπασακσεχίρ, ήταν ο άλλοτε άσος των «κόκκινων διαβόλων», Πολ Σκόουλς.

Η Μπασακσεχίρ νίκησε για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Champions League, με το «ντροπιαστικό» για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-1.

Μάλιστα, το πρώτο γκολ που δέχθηκαν οι «κόκκινοι διάβολοι» προήλθε μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας που eίχε ανέβει αδικαιολόγητα ψηλά στο γήπεδο, αφήνοντας μόνο του τον Ντεμπά Μπα ο οποίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Πόλ Σκόουλς τα έβαλε με την άμυνα της Γιουνάιτεντ, τονίζοντας πως αυτά τα λάθη της ομάδας ήταν παιδικά.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αμυνόταν σαν ομάδα παιδικά κάτω των 10 ετών. Αυτό είναι κάτι τελείως ανοργάνωτο. Σε δικό σου κόρνερ πάντα έχεις κάποιον πίσω στη μεσαία γραμμή για να ανακόψει πιθανή αντεπίθεση. Θα μπορούσα να το καταλάβω μόνο αν ήταν τελευταία φάση και πήγαινες για γκολ.

Είναι ντροπιαστικό. Τί έκαναν οι τέσσερις της άμυνας; Δεν έχω ιδέα. Πρέπει να είναι υπεύθυνοι. Πρέπει πάντα να αμύνονται στο ένας με έναν και δε δείχνουν ικανοί να το κάνουν», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα