Τσέλσι - Ρεν 3-0: Αφεντικό, με Βέρνερ στα πέναλτι (vid)

Τσέλσι - Ρεν 3-0: Αφεντικό, με Βέρνερ στα πέναλτι (vid)

bet365

Με δύο εύστοχα πέναλτι του Τίμο Βέρνερ, που πήρε τον ρόλο του εκτελεστή από τον Ζορζίνιο κι ένα γκολ του Έιμπραχαμ, η Τσέλσι νίκησε άνετα τη Ρεν (3-0) και έχει σχεδόν κλειδώσει την πρόκριση στον 5ο όμιλο.

Μετά το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 1ο μέρος του ματς με την Κράσνονταρ, ο Φρανκ Λάμπαρντ άρχισε να σκέφτεται ότι αυτή η αρμοδιότητα πρέπει να αλλάξει πόδια. Κι από τη στιγμή που στο 2ο μέρος, ο Τίμο Βέρνερ ευστόχησε με την πρώτη, βρέθηκε και ο εκλεκτός για να την αναλάβει. Κάπως έτσι, η Τσέλσι βρήκε άλλα δύο πέναλτι απέναντι στη Ρεν, έφτασε ήδη στα τέσσερα κερδισμένα, ενώ όλη την περσινή σεζόν καμία ομάδα δεν είχε πάνω από τρία και με τον Γερμανό να μη λαθεύει, πήρε την απαραίτητη ώθηση για το χαλαρό τρίποντο που την κρατάει στην κορυφή, «αφεντικό» του 5ου ομίλου.

Ο Βέρνερ ευστόχησε στο 10’ και το 41’ από την άσπρη βούλα, στη φάση που ο Νταλμπέρτ αποβλήθηκε για τους φιλοξενούμενους και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο βολικά για τους Λονδρέζους στο δεύτερο ημίχρονο.

Εκεί, ήταν η σειρά του Τάμι Έιμπραχαμ να βρει δίχτυα, σκοράροντας μετά από την ασίστ πάρε-βάλε του Ρις Τζέιμς στο 50’ και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος, οδηγώντας τους Μπλε στους 9 βαθμούς και ουσιαστικά μία νίκη μακριά από την εξασφάλιση της πρόκρισης, για να τα παίξει όλα για όλα για την πρωτιά με τη Σεβίλλη.

Τσέλσι (Φρανκ Λάμπαρντ): Μεντί, Τζέιμς, Ζούμα, Τιάγκο Σίλβα (68’ Ρούντιγκερ), Τσίλγουελ (63’ Έμερσον), Ζορζίνιο, Καντέ (63’ Κόβατσιτς), Μάουντ, Ζίγιες (75’ Χάντσον-Οντόι), Βέρνερ, Έιμπραχαμ (63’ Ζιρού)

Ρεν (Ζιλιέν Στεφάν): Γκομίς, Τραορέ, Ντα Σίλβα, Αγκέρ, Νταλμπέρτ, Μπουριγκό, Νζονζί (62’ Γκρενιέ), Λεά-Σιλικί (46’ Τριφέρ), Γκμποχό (62’ Ντελ Καστίγιο), Τεριέ (62’ Ντοκού), Γκιρασί (76’ Ουνού)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τσέλσι – Ρεν 3-0
Σεβίλλη – Κράσνονταρ 3-2

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 .Τσέλσι 7 (7-0)
2 .Σεβίλλη 7 (4-2)
3. Κράσνονταρ 1 (3-8)
4. Ρεν 1 (1-5)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (24/11):
Ρεν - Τσέλσι
Κράσνονταρ - Σεβίλλη

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα