Λουτσέσκου: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κατακτήσει φέτος το Champions League»

Λουτσέσκου: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κατακτήσει φέτος το Champions League»

Κώστας Τόπας
Λουτσέσκου: «Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να κατακτήσει φέτος το Champions League»

bet365

Ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, μίλησε για το παιχνίδι της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα (04/11, 22:00), λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούν φέτος να φτάσουν στην κατάκτηση του Champions League.

Η Μπαρτσελόνα κάνει το χειρότερο ξεκίνημα της στην La Liga εδώ και 18 χρόνια αφού, μετά το 1-1 με την Αλαβές, έχει μαζέψει μόλις οκτώ βαθμούς σε έξι αγώνες.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου λίγες ώρες πριν το ματς της Ντιναμό Κιέβου με την ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν, μίλησε για το εν λόγω παιχνίδι αλλά και για την εικόνα που παρουσιάζει η Μπάρτσα στα τελευταία της παιχνίδια.

«Μετά την βαριά ήττα με 8-2 από την Μπάγερν πέρυσι, ήταν κατανοητό σε όλους ότι η Μπαρτσελόνα ήθελε να κάνει αλλαγές στην ομάδα. Εχουν μία ομάδα με ταλαντούχους παίκτες αλλά απαιτείται χρόνος για να δέσει το σύνολο. Δε νομίζω όμως ότι η Μπαρτσελόνα είναι στο επίπεδο που χρειάζεται για να φτάσει φέτος στην κατάκτηση του Champions League. Η Μπάγερν, η Μάντσεστε Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν για μένα είναι τα φαβορί. Ένας νέος προπονητής χρειάζεται τουλάχιστον έξι μήνες για να μάθει την ομάδα. Στο Champions League μπορεί να τα πάει λίγο καλύτερα απ' ότι στο πρωτάθλημα γιατί οι αντίπαλοι της στη La Liga, έχουν μάθει πλέον το πως παίζει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Ντιναμό Κιέβου έχει πάρει μόλις έναν βαθμό σε δύο αγώνες, ούσα στην 3η θέση του ομίλου της.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα