Μίντιλαντ – Άγιαξ 1-2: Νίκησε τον... κορονοϊό και έκανε «σεφτέ» στις νίκες (vids)

Αλέξανδρος Λοθάνο
Μίντιλαντ – Άγιαξ 1-2: Νίκησε τον... κορονοϊό και έκανε «σεφτέ» στις νίκες (vids)

bet365

Παρά τις απουσίες λόγω κορονοϊού, ο Άγιαξ έδειξε την ανωτερότητά του, νίκησε στη Δανία την Μίντιλαντ (2-1) και έπιασε την Αταλάντα στην δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου του Champions League.

Ταξίδεψε στην Δανία με πολλές απουσίες λόγω κορονοϊού αλλά, ακόμα και έτσι, ο Άγιαξ έδειξε την ανωτερότητά του κόντρα στην μαχητική Μίντιλαντ και, παρ' ότι πιέστηκε, έφτασε σε μια πολύτιμη νίκη (2-1), χάρη στην οποία έπιασε την Αταλάντα στην δεύτερη θέση του τέταρτου ομίλου του Champions League.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χαγκ μπήκε «φουριόζα» και ευτύχησε να προηγηθεί μόλις στο 48ο δευτερόλεπτο με τον Άντονι, ένα γκολ που επέτρεψε στους Ολλανδούς να αντιμετωπίσουν με πολύ μεγαλύτερη άνεση τη συνέχεια του αγώνα.

Ο αρχηγός Ντούσαν Τάντιτς, ο οποίος αρχικά θα έμενε εκτός αγώνα λόγω των αυστηρότερων κανόνων στην Δανία για τον ιό Covid-19, έγινε από... σερβιτόρος στο πρώτο γκολ εκτελεστής στο δεύτερο, με εκτέλεση έμμεσου φάουλ μέσα από την περιοχή (13').

Η πρωτάρα Μίντιλαντ, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια της παρ' ότι δεν έχει καταφέρει να μαζέψει βαθμό, σημείωσε το πρώτο γκολ της ιστορίας της στο Champions League, με τον Άντερς Ντρέγιερ, από τους πιο ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει ο Μπρίαν Πρίσκε (18').

Οι Δανοί πάλεψαν για την ισοφάριση, ο Αίαντας ήλεγξε αρκετά καλά τα υπόλοιπα 70 λεπτά και, κάπως έτσι, έφτασε στη νίκη που του επέτρεψε να μοιράζεται πλέον την δεύτερη θέση της βαθμολογίας με την Αταλάντα. Εκτός απροόπτου, άλλωστε, οι δυο τους θα παλέψουν για το ποια θα ακολουθήσει την Λίβερπουλ στην 16άδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μίντιλαντ (Μπρίαν Πρίσκε): Άντερσεν – Άντερσον (64' Κουλς), Σβιατσένκο, Σολτς, Παουλίνιο – Ονιέκα, Καζούστε (81' Φερέιρα) – Ντρέγιερ (75' Κράεφ), Σίστο, Μαμπίλ – Καμπά (81' Βίμπε).

Άγιαξ (Έρικ τεν Χαγκ): Ονανά – Μαζραουΐ (77' Κλάιμπερ), Σούουρς (60' Άλβαρες), Μπλιντ, Ταλιαφίκο – Εκέλενκαμπ (46' Κλάασεν), Μαρτίνες, Γκράβενμπερχ – Άντονι (90' Τραορέ), Τάντιτς, Πρόμες.

Δείτε ξανά ΕΔΩ το LIVE του Champions League

4ος όμιλος

Τα αποτελέσματα

Αταλάντα – Λίβερπουλ 0-5 (18', 33', 54' Ντιόγκο Ζότα, 47' Σαλάχ, 49' Μανέ)

Μίντιλαντ – Άγιαξ 1-2 (18' Ντρέγιερ – 1' Άντονι, 13' Τάντιτς)

Η βαθμολογία (σε τρεις αγώνες)

1. Λίβερπουλ 9 (8-0)

2. Άγιαξ 4 (4-4)

3. Αταλάντα 4 (6-7)

4. Μίντιλαντ 0 (1-8)

Επόμενη αγωνιστική (25/11)

Άγιαξ – Μίντιλαντ (22.00)

Λίβερπουλ – Αταλάντα (22.00)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα