Ολυμπιακός: Με βροχόπτωση η προπόνηση, «μπήκε» κανονικά ο Μπουχαλάκης (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με βροχόπτωση η προπόνηση, «μπήκε» κανονικά ο Μπουχαλάκης (vid)

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μπήκε κανονικά και χωρίς προβλήματα στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έτιχαντ που ξεκίνησε με βροχόπτωση.
Υπό έντονη βροχόπτωση άρχισε η προπόνηση του Ολυμπιακού στο Έτιχαντ. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης πάντως μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα, κάνοντας και τις ασκήσεις, κάτι που σίγουρα είναι θετικό για τον Πέδρο Μαρτίνς.
Η εκτιμώμενη 11άδα στο 4-3-3 παραμένει με Σα κάτω από τα δοκάρια, Ραφίνια και Χολέμπας δεξιά και αριστερά και κέντρο άμυνας με Σισέ και Σεμέδο. Κέντρο με Εμβιλά, Καμαρά και Μπουχαλάκη και τριάδα στην επίθεση με Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Ο Πέπε δεν είναι φαβορί για βασικός ακόμα και εάν δεν τα καταφέρει ο Μπουχαλάκης. Από εκεί και πέρα η εκδοχή του 3-5-2, που έχει διαρρεύσει δεν συγκεντρώσει ιδιαίτερες πιθανότητες. Σε μία τέτοια περίπτωση θα βλέπαμε σχήμα με Σα, Σισέ, Σεμέδο και Χολέμπας ως στόπερ, πεντάδα με Ραφίνια, Βινάγκρε, Καμαρά, Εμβιλά και Μπουχαλάκη και μπροστά Βαλμπουενά με Ελ Αραμπί.
Θυμίζουμε τους 23 της αποστολής: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν & Ελ Αραμπί.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα