Νάγκελσμαν: «Μη μιλάτε για το ντύσιμο, είμαι προπονητής όχι μοντέλο»! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Νάγκελσμαν: «Μη μιλάτε για το ντύσιμο, είμαι προπονητής όχι μοντέλο»! (pics)

bet365

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν προκάλεσε αίσθηση με το στυλάτο ντύσιμό του στον πάγκο της Λειψίας στο «Ολντ Τράφορντ», όμως, μετά το 5-0 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είχε διάθεση για χιούμορ...

Ο κόουτς των «ταύρων» είδε την ομάδα του να διασύρεται από τους «κόκκινους διαβόλους» με τον γερμανικό σύλλογο να δέχεται τέσσερα γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο, κυρίως λόγω της εισόδου του Μάρκους Ράσφορντ που πέτυχε και χατ-τρικ.

Έχοντας προκαλέσει ντόρο με τις στυλιστικές του επιλογές αφού ήθελε να τιμήσει την επισημότητα της αναμέτρησης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν άκουσε από ρεπόρτερ να του λέει λίγο μετά το ματς στη συνέντευξη Τύπου: «Μάλλον αυτό τον συνδυασμό δεν θα τον θεωρήσετε τυχερό βάζοντάς τον ξανά στην ντουλάπα σας...».

Ο προπονητής της Λειψίας εκνευρίστηκε και αμέσως του απάντησε: «Μη μιλάτε για το ντύσιμό μου, είμαι προπονητής ποδοσφαίρου όχι μοντέλο και θα φοράω ό,τι θέλω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα