Ολυμπιακός: Όταν όλα πήγαν λάθος με Πόρτο και Γουλβς (vids)

Ολυμπιακός: Όταν όλα πήγαν λάθος με Πόρτο και Γουλβς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όταν όλα πήγαν λάθος με Πόρτο και Γουλβς (vids)

bet365

Το Gazzetta.gr καταγράφει με βίντεο το τι δεν πήγε καλά στις φάσεις με τα γκολ που δέχθηκε ο Ολυμπιακός με Πόρτο και Γουλβς στα ευρωπαϊκά του ματς.
Ουσιαστικά οι δύο φάσεις αυτές μοιάζουν με την έννοια ότι προέκυψαν από κακό build up του Ολυμπιακού. Είναι και 2 ματς που ο Ολυμπιακός δέχθηκε γκολ νωρίς και δεν σκόραρε. Στη φάση λοιπόν στο Πόρτο - Ολυμπιακός (2-0):
  • Πόρτο - Ολυμπιακός (στο 1-0): Είμαστε στο 10.36. ο Σα πασάρει στον Σεμέδο σε πλάγια θέση και ενώ η Πόρτο έχει μείνει ψηλά και περιμένει. Ο Πορτογάλος μπακ δίνει στον Μπουχαλάκη που φαίνεται ξεκάθαρα ότι μπερδεύτηκε στην προσπάθειά του να δώσει πίσω τη μπάλα για να αρχίσει επίθεση. Εκείνο το διάστημα μπροστά από τον Σα δεν υπάρχει παίκτης και πίσω από τον Κρητικό χαφ είναι τρεις αντίπαλοι. Ο Μπουχαλάκης κάνει το λάθος, χάνει τη μπάλα που κάνει γκελ προς τα πίσω, ο Ολιβέιρα την... τσιμπάει, ο Εμβιλά έχει γυρίσει για να κόψει αλλά δεν τη διώχνει μακριά και ο Βιέιρα προλαβαίνει τον Σα για το γκολ και ενώ δύο παίκτες, εκ των οποίων ο ένας ο Σισέ έχουν γυρίσει αλλά δεν μπορούν να σταματήσουν την πορεία της μπάλας.
  • Γουλβς - Ολυμπιακός (το 1-0): Είμαστε στο 6.46. Η φάση ουσιαστικά βγαίνει από το κέντρο με τη μπάλα να περνάει από ένα σημείο κοντά στον Καμαρά. Ο Ομάρ κάνει διώξιμο προς τα πίσω και ο Μπα επιλέγει να γυρίσει με δύναμη τη μπάλα στον Αλέν ενώ υπάρχουν παίκτες των Γουλβς ψηλά, εκ των οποίων και ο Ποντένσε. Η λογική του Μπα είναι να 'χτίσει' επίθεση με τον Αλέν να χρειάζεται είτε να μπλοκάρει για να δώσει τη μπάλα είτε να την τροφοδοτήσει με τη μία. Ο Πορτογάλος πιέζει τον Αλέν και ο Γάλλος γκολκίπερ αργεί και του κάνει πέναλτι για να γίνει μετά το 1-0.
Συμπερασματικά υπάρχουν φάσεις στην Ευρώπη που όλα μπορεί να σου πάνε λάθος. Σε τέτοιες περιπτώσεις όμως δεν αρκεί ένα λάθος αλλά σειρά σφαλμάτων για να βγει το γκολ του αντιπάλου. Αυτές ακριβώς οι φάσεις θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς αποφυγή για τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα