Κονσεϊσάο: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

Gazzetta team
Κονσεϊσάο: «Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»

bet365

Για δίκαιο αποτέλεσμα έκανε λόγο ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο μιλώντας για τη νίκη της Πόρτο επί του Ολυμπιακού για την 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο ματς με την Πόρτο στο Ντραγκάο, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 για την 2η αγωνιστική του Champions League. Ο τεχνικός των... δράκων, Σέρζιο Κονσεϊσάο μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για δίκαιο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Πετύχαμε ένα γκολ και είχαμε άλλη μια ευκαιρία μέχρι και το τέλος που σκοράραμε το δεύτερο τέρμα μας. Ήμασταν σοβαροί αμυντικά και γενικότερα θεωρώ πως ήμασταν καλοί ακόμη κι αν δεν είχαμε ένταση. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν καλός και είχε περισσότερες δυνάμεις. Εμείς αμυνθήκαμε και δεν απειληθήκαμε. Κάτι που όμως το διαχειριστήκαμε για να είμαστε και πιο επικίνδυνοι στην επίθεση. Το αποτέλεσμα πιστεύω ότι είναι δίκαιο.

Νομίζω ότι σήμερα είχαμε δύο σημαντικά χαρακτηριστικά. Είχαμε ταχύτητα με αλλά και χωρίς την μπάλα και όταν δεν την είχαμε, μας διέκρινε αυτή η επιθετικότητα, η αγριάδα που ήταν αρκετά σημαντική. Ο Ολυμπιακός ήταν περισσότερο φρέσκος από εμάς. Υπήρχαν παίκτες δυνατοί από την ομάδα μας στην αμυντική λειτουργία. Οι παίκτες μου έδωσαν μια φανταστική απάντηση. Οι ομάδες της Πορτογαλίας έχουν ποιότητα. Συγχαρητήρια».

Για την παρουσία του κόσμου: «Ήταν κάτι πολύ σημαντικό. Ακόμη και αυτοί οι λίγοι οπαδοί έδωσαν την καρδιά τους σαν να είναι 45000 οπαδοί. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήταν εδώ μαζί μας αυτή την δύσκολη στιγμή».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα