Πόρτο - Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι σε... ακτίνες

Πόρτο - Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι σε... ακτίνες

Gazzetta team
Πόρτο - Ολυμπιακός: Οι ερυθρόλευκοι σε... ακτίνες

bet365

Διαβάστε στο gazzetta.gr την κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στην ήττα με 2-0 από την Πόρτο για τη 2η αγωνιστική του ομίλου του Champions League.

Σα: Σωτήρια η επέμβασή του στο πρώτο μέρος, κρατώντας το 1-0 στη φάση του Μαρεγκά. Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια άλλη περίπτωση, ενώ δεν μπορεί να κάνει κάτι στο δεύτερο γκολ που δέχεται.

Ραφίνια: Εργατικός σε όλη την πλευρά. Σταθερός ανασταλτικά, βγάζοντας επικίνδυνες σέντρες μπροστά, ωστόσο έχασε τελείως το μαρκάρισμα του Ολιβέιρα στο δεύτερο γκολ της Πόρτο και φέρει τεράστια ευθύνη σε αυτό.

Σεμέδο: Αναλάμβανε τον ρόλο να «χτίσει» από πίσω ανεβαίνοντας και επιδιώκοντας βαθιές μπαλιές όπως το συνηθίζει. Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τους επιθετικούς της Πόρτο, ωστόσο και αυτός φέρει ευθύνη στο δεύτερο γκολ της Πόρτο καθώς δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα στη σέντρα του Μαρεγκά.

Σισέ: Τα πήγε πολύ καλά, κόβοντας αρκετές μπαλιές που επιχειρούσε η Πόρτο, ενώ είχε σωστές τοποθετήσεις, πηγαίνοντας δυναμικά στα μαρκαρίσματα.

Χολέμπας: Κακό ματς. Ανασταλτικά δεν τα πήγε άσχημα, έχοντας βέβαια βοήθειες και από τον Μασούρα, ωστόσο επιθετικά δεν πρόσθεσε κάτι στην πτέρυγα του και γι' αυτό αντικαταστάθηκε από τον Βινάγκρε στο 70'.

Μπουχαλάκης: Μοιραίο το λάθος του στο 1-0 της Πόρτο. Φάνηκε επηρεασμένος από αυτό στη συνέχεια, κάνοντας λάθη. Αντικαταστάθηκε από τον Πέπε στο 84'.

Εμβιλά: Φέρει κι αυτός ευθύνη στο 1-0 της Πόρτο καθώς αδράνησε και δεν απομάκρυνε σωστά για να μην σκοράρουν οι «Δράκοι». Από εκεί και πέρα έκλεινε χώρους στη μεσαία γραμμή με αρκετό τρέξιμο, γυρνώντας μπροστά από τα στόπερ για να πάρει μπάλες.

Μασούρας: Έδινε αρκετές βοήθειες ανασταλτικά στον Χολέμπας στην αριστερή πλευρά, ενώ στο πρώτο μέρος έβγαλε και δύο καλοζυγισμένες σέντρες στην περιοχή της Πόρτο. Αντικαταστάθηκε από τον Φορτούνη στο 53'.

Βαλμπουενά: Ήταν κινητικός, όπως πάντα, σε όλους τους χώρους, παίρνοντας συνεχώς πρωτοβουλίες. Επιχείρησε να περάσει πολλές μπαλιές στην αντίπαλη περιοχή και μία από αυτές δημιούργησε την ευκαιρία με τον Ελ Αραμπί, ενώ άλλη μία έφερε την ευκαιρία του Ρατζέλοβιτς στο δεύτερο μέρος. Είχε και ο ίδιος την ευκαιρία να σκοράρει. Αντικαταστάθηκε από τον Χασάν στο 84'.

Ρατζέλοβιτς: Δεν πρόσφερε. Ανασταλτικά βοηθούσε τον Ραφίνια στη δεξιά πλευρά, αλλά μπροστά δεν φάνηκε καθόλου πέρα από το σουτ με τη μία που έπιασε στην ευκαιρία του Ολυμπιακού στο δεύτερο μέρος. Αντικαταστάθηκε από τον Μπρούμα στο 70'.

Ελ Αραμπί: Έμεινε μακριά από τις καλές του εμφανίσεις. Είχε την ευκαιρία με την κεφαλιά στο 20' και ένα σουτ στο 64', αλλά κινήθηκε σε πολύ ρηχά νερά, ενώ βγήκε αρκετές φορές οφσάιντ.

Αλλαγές:

Φορτούνης: Πέρασε στο 53' στη θέση του Μασούρα, παίρνοντας θέση στον άξονα με τον Βαλμπουενά να πηγαίνει αριστερά. Είχε μια προσπάθεια με το που μπήκε στο ματς και πρόσθεσε σπιρτάδα στην ανάπτυξη, ενώ έβγαλε με ωραία κίνηση και την πάσα στη μεγάλη ευκαιρία του Χασάν.

Βινάγκρε: Αντικατέστησε τον Χολέμπας στο 70' με τον Μαρτίνς να προσπαθεί να πάρει κάτι στο επιθετικό κομμάτι από την αριστερή πτέρυγα. Έχασε τελείως τον Μαρεγκά στη φάση του γκολ του Ολιβέιρα ενώ δεν έδωσε το παραμικρό μπροστά.

Μπρούμα: Μπήκε στη θέση του Ραντζέλοβιτς στο 70' πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του. Προσπάθησε να πάρει δύο επιθέσεις για να δημιουργήσει, αλλά είναι φανερό ότι θέλει χρόνο για να ενταχθεί στην ομάδα.

Πέπε: Στο 84' πέρασε στη θέση του Μπουχαλάκη. Αγωνίστηκε λίγο για να κριθεί.

Χασάν: Πέρασε στη θέση του Βαλμπουενά στο 84' με τον Μαρτίνς να ρίχνει και δεύτερο φορ στα τελευταία λεπτά για να βρει το γκολ. Αγωνίστηκε λίγο, ωστόσο θα έπρεπε να είχε στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο τετ-α-τετ που είχε.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα