Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 1-2: Υπέφερε... (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 1-2: Υπέφερε... (vid)

Λοκομοτίβ Μόσχας - Μπάγερν Μονάχου 1-2: Υπέφερε... (vid)

bet365

Δεν έπεισε, «βασανίστηκε» στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η Μπάγερν Μονάχου ακόμη κι έτσι βρήκε τον τρόπο να πάρει τον βαθμό στη Μόσχα απέναντι στην κάτι παραπάνω από αξιόμαχη Λοκομοτίβ (1-2), κάνοντας το 2Χ2 στον 1ο όμιλο.

Δεν είναι του τύπου της να «αναστενάζει» μετά από μία νίκη. Πόσο μάλλον κόντρα σε θεωρητικά υποδεέστερο μέγεθος. Η Μπάγερν Μονάχου του Χάνσι Φλικ συνηθίζει να πατάει γκάζι σε τέτοιες δοκιμασίες, ή τουλάχιστον να παίρνει «σβηστά», χωρίς να απειλείται, τις νίκες της. Ωστόσο, απέναντι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ζορίστηκε, έφτασε στα όρια της αμυντικά και χρειάστηκε ένα γκολ στο φινάλε και τον έξοχο, Μάνουελ Νόιερ, για να φύγει με το τρίποντο από την ρωσική πρωτεύουσα και το 2Χ2 στον 1ο όμιλο του Champions League.

Όλα προμήνυαν ότι θα περάσει εύκολο βράδυ, καθώς από το 13' η πρωταθλήτρια Ευρώπης σκόραρε με τον Γκορέτσκα, μετά από υπέροχη ανάπτυξη και σέντρα του Παβάρ. To 0-1 ήταν η προίκα των Βαυαρών στο ημίχρονο, όμως, οι γηπεδούχοι ετοίμαζαν ηχηρή αντεπίθεση μετά την ανάπαυλα.

Οι συνεχείς επισκέψεις στα καρέ του Νόιερ μετουσιώθηκαν μάλιστα σε γκολ, στο 70', με τον Αντόν Μίραντσουκ να εκτελεί με μία επαφή μετά την πάσα του Ζε Λουίς στην αντεπίθεση και να βάζει πολύ δύσκολα στην ομάδα του Φλικ. Το πολύ άγχος, όμως, έφυγε σχετικά άμεσα, στο 79ο λεπτό, όταν ο Κίμιχ σκόραρε με εντυπωσιακό, ξερό γυριστό σουτ από την ασίστ του Μαρτίνεθ κι έδωσε νέο προβάδισμα, που ήταν και το τελικό, σε ένα ματς που πάντως οι Μοσχοβίτες ολοκλήρωσαν με μία παραπάνω τελική στον στόχο από τη Μπάγερν (5 έναντι 4).

Λοκομοτίβ Μόσχας (Μάρκο Νίκολιτς): Γκιλιέρμε, Ζιβογκλιάντοβ, Τσόρλουκα, Κερκέιρα, Ρίμπους, Ιγκνατίεβ (76' Ζεμαλεντίνοβ), Κούλικοβ (89' Λισάκοβιτς), Μίραντσουκ, Κρικόβιακ, Σμολόβ (75' Ριμπτζίνσκι), Ζε Λουίς

Μπάγερν Μονάχου (Χάνσι Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε, Αλάμπα, Ερναντέζ, Κίμιχ, Γκορέτσκα (46' Μαρτίνεθ), Τολισό, Μίλερ (46' Γκνάμπρι), Κομάν (69' Κόστα), Λεβαντόφσκι

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα