Γιουβέντους: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπονούτσι για Μπαρτσελόνα (vid)

Gazzetta team
Γιουβέντους: Εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπονούτσι για Μπαρτσελόνα (vid)

bet365

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι έχει μυϊκό πρόβλημα και θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή εάν θα παίξει ή όχι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, με τη Γιουβέντους να έχει ξεμείνει στην άμυνα με Ντεμιράλ, Ντανίλο.

Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Αντρέα Πίρλο ενόψει του μεγάλου ραντεβού της Τετάρτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Εκτός του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται ακόμα σε καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού και το πιο πιθανό είναι να μην αγωνιστεί, ο Πίρλο δεν ξέρει και εάν θα μπορεί να υπολογίζει τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Μάλιστα αυτό φαίνεται να είναι και μεγαλύτερο ζήτημα, καθώς στην άμυνα η Γιουβέντους έχει ξεμείνει μόνο με δύο παίκτες και αυτούς αναπληρωματικούς. Οι Ντεμιράλ και Ντανίλο θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την επίθεση της Μπάρτσα, μιας και ο Μπονούτσι είναι εξαιρετικά αμφίβολος. Ο σέντερ μπακ των Μπιανκονέρι αισθάνθηκε μυϊκές ενοχλήσεις την Κυριακή το βράδυ στο ματς με τη Βερόνα και η πρώτη ανάγνωση είναι πως δεν πρόκειται για τραυματισμό, αλλά θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα