Πόρτο - Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα και Σουντανί στο Οπόρτο

Gazzetta team
Πόρτο - Ολυμπιακός: Χωρίς Μπα και Σουντανί στο Οπόρτο

bet365

Οι Ουσεϊνού Μπα και Χιλάλ Σουντανί δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Πορτογαλία και ο Παπέ Σισέ αναμένεται να είναι βασικός.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση οι Μπα και Σουντανί δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη αποστολή στο Οπόρτο. Έτσι δεν αναμένεται να βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό Πόρτο - Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

Ο Παπέ Σισέ αναμένεται να χριστεί βασικός αντί του Ουσεϊνού Μπα σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για τους Πειραιώτες, ως παρτενέρ του Σεμέδο.

Ο Παπέ Σισέ έχει φέτος αγωνιστεί σε 2 ματς και ουσιαστικά 1 λεπτό με τη Μαρσέιγ. Πέρυσι είχε 23 ματς με 3 γκολ και 3 συμμετοχές στο Europa League με 1 γκολ.
Σχετικά με την 11άδα η εκτίμηση είναι πως θα είναι με Σα, Ραφίνια, Χολέμπας, Σισέ, Σεμέδο, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί. Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλειστεί και μία πιθανή αλλαγή στο κέντρο ή μεσοεπιθετικά. Να υπενθυμιστεί πως εκτός πλάνων είχε ήδη τεθεί ο Μαντί Καμαρά.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα