Μαρτίνς: «Είμαι πολύ περήφανος, η αποφασιστικότητά μας ανταμείφθηκε» (pic)

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ περήφανος, η αποφασιστικότητά μας ανταμείφθηκε» (pic)

Μαρτίνς: «Είμαι πολύ περήφανος, η αποφασιστικότητά μας ανταμείφθηκε» (pic)

bet365

Μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ο Πέδρο Μαρτίνς έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νίκη επί της Μαρσέιγ αλλά και για το πλάνο του που τελικά... πέτυχε!

Ο Πέδρο Μαρτίνς, μέσω των social media, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Μαρσέιγ.

«Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε», έγραψε ο Πορτογάλος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μήνυμα του Πέδρο Μαρτίνς:

What a great way to start our @championsleague campaign! I'm so proud of the dedication and commitment of our players to fight for the win until the last minute. We never gave up, and our resilience was rewarded! Τι σπουδαίος τρόπος να ξεκινάμε τη διοργάνωση του UEFA Champions League! Είμαι πολύ περήφανος για την αφοσίωση και τη δέσμευση των παικτών μας, να παλέψουν για τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ποτέ δεν τα παρατήσαμε, και η αποφασιστικότητα μας ανταμείφθηκε. #Olympiacos #UCL #ChampionsLeague #WeKeepOnDreaming #Team #Together

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pedro Martins (@coachpmartins) στις

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα