Λίβερπουλ: Ο Στιβ Φίναν πουλάει το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης για να πληρώσει χρέη! (pics)

Λίβερπουλ: Ο Στιβ Φίναν πουλάει το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης για να πληρώσει χρέη! (pics)

Gazzetta team
Λίβερπουλ: Ο Στιβ Φίναν πουλάει το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης για να πληρώσει χρέη! (pics)

bet365

Ο Στιβ Φίναν, βασικός στον αξέχαστο τελικό του Champions League το 2005, πουλάει το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης (και όχι μόνο) για να καλύψει κάποια από τα χρέη του, τα οποία αγγίζουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Ποιος να του το έλεγε του Στιβ Φίναν, όταν στις 25 Μαΐου του 2005 φορούσε με καμάρι το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ, ότι 15 χρόνια αργότερα θα υποχρεωνόταν να το πουλήσει, προκειμένου να καλύψει κάποια από τα τεράστια χρέη του;

Ο παλαίμαχος Ιρλανδός δεξιός μπακ ήταν βασικός στον αξέχαστο τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη, στον οποίο οι Κόκκινοι του Ράφα Μπενίτεθ έκαναν την πιθανότατα μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών σε τελικό.

Σήμερα, στα 44 του, είδε τις επενδύσεις του σε επιχείρηση με ακίνητα να χάνονται, με αποτέλεσμα να έχει χρέη που αγγίζουν τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ (!) και να υποχρεώνεται να... ξεπουλήσει οτιδήποτε αξίας έχει στην κατοχή του.

Έβγαλε στο σφυρί, λοιπόν, το μετάλλιο του πρωταθλητή Ευρώπης, από το οποίο αναμένεται να βγάλει έως και 15 χιλιάδες ευρώ, δύο υπογεγραμμένες φανέλες του από εκείνη την βραδιά (έως 2.500 ευρώ η καθεμία), μια ρέπλικα του τροπαίου του Champions League (μέχρι 7.000 ευρώ) και ένα συλλεκτικό, χρυσό ρολόι που του έκαναν δώρο μετά τον τελικό (αξίας 20.000 ευρώ!).

Συν τοις άλλοις, ο Φίναν έχει δώσει προς δημοπρασία το μετάλλιο του δευτεραθλητή Ευρώπης από τον τελικό του 2007 στην Αθήνα και πάλι με αντίπαλο την Μίλαν, αλλά και το μετάλλιο που πήρε με την κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας το 2006 (αναμένεται να πιάσει περί τις 7.000 ευρώ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα