Ιμόμπιλε: «Εγώ η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ντόρτμουντ; Απλώς πήγα την λάθος στιγμή» (vid)

Gazzetta team
Ιμόμπιλε: «Εγώ η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ντόρτμουντ; Απλώς πήγα την λάθος στιγμή» (vid)

bet365

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε, πρωταγωνιστής στο 3-1 της Λάτσιο επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ, δεν κρατάει κακία για το... κράξιμο που δέχθηκε όταν έπαιζε στους Βεστφαλούς.

Μετά από 13 χρόνια, η Λάτσιο επέστρεψε στο Champions League και το έκανε με μια σημαντική νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ (3-1), με πρωταγωνιστή μάλιστα έναν πρώην ποδοσφαιριστή των Βεστφαλών.

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε (ένα γκολ, μια ασίστ), απόλαυσε την ιστορική επιστροφή των Λατσιάλι και έδειξε ότι δεν κρατάει κακία για το... κράξιμο που δέχθηκε όταν έπαιξε στη Ντόρτμουντ, σε μια σεζόν (2014-15) όπου δεν τα πήγε και τόσο καλά (δέκα γκολ – τρεις ασίστ σε 34 συμμετοχές).

«Έχουν πει ότι υπήρξα η χειρότερη μεταγραφή στην ιστορία της Ντόρτμουντ (σ.σ. στοίχισε 18,5 εκατομμύρια ευρώ); Κάποιες φορές πρέπει να δείχνεις υπομονή με τους παίκτες, να κατανοήσεις την κατάσταση. Εγώ έφτασα στη Ντόρτμουντ την λάθος στιγμή, σε μια αλλαγή γενιάς στο ρόστερ» υποστήριξε ο Ναπολιτάνος επιθετικός, ο οποίος πέρυσι πήρε το «Χρυσό Παπούτσι» ως πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη.

«Αντιμετώπισα δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι να το πω αυτό. Εγώ είμαι πολύ προσεκτικός με όλα, ξέρω να δεχθώ τα εγκώμια και με τον ίδιο τρόπο και τις κριτικές» πρόσθεσε ο Ιμόμπιλε, ο οποίος πήρε πάντως μια μικρή, άτυπη ρεβάνς από τη παλιά του ομάδα.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα