Ρεν - Κράσνονταρ 1-1: Οι Γάλλοι τις ευκαιρίες, οι Ρώσοι τον βαθμό (vid)

Ρεν - Κράσνονταρ 1-1: Οι Γάλλοι τις ευκαιρίες, οι Ρώσοι τον βαθμό (vid)

Gazzetta team
Ρεν - Κράσνονταρ 1-1: Οι Γάλλοι τις ευκαιρίες, οι Ρώσοι τον βαθμό (vid)

bet365

Ρεν και Κράσνονταρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην πρεμιέρα τους στο Champions League, με τους Γάλλους να έχουν ευκαιρίες και τους Ρώσους έναν εξαιρετικό γκολκίπερ.

Σε ένα γεμάτο ματς, με πολλές ευκαιρίες, αλλά και παλμό από 5000 (!) Γάλλους, Ρεν και Κράσνονταρ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην παρθενική τους εμφάνιση σε ομίλους του Champions League. H Ρεν είχε σε εξαιρετική βραδιά τους Καμαβινγκά - Νζονζί, αλλά Γκιρασί και Τεριέ έχασαν πολλές ευκαιρίες να δώσουν το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα τους. Εξαιρετικός ο γκολκίπερ Σαφόνοβ με σωτήριες επεμβάσεις.

Η Ρεν μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο και είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, αλλά τη σουτάρα του Καμαβινγκά στο 27' έδιωξε εντυπωσιακά ο Σαβόνοβ. Οι Ρώσοι απάντησαν και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπεργκ έχασε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει από πολύ κοντά. Ο Καμαβινγκά προσπαθούσε με ατομικές ενέργειες, όμως σε δυο περιπτώσεις νικήθηκε από τον Ρώσο γκολκίπερ. Η Κράσνονταρ είχε μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος, αλλά η κεφαλιά του Κάιο πέρασε μόλις άουτ. Η Ρεν ήταν εξαιρετική στην επανάληψη, πίεσε και στο 54΄κέρδισε πέναλτι. Βέβαια, ο Τάσος Σιδηρόπουλος χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να υποδείξει την παράβαση και ο Γκιρασί στο 56' πέτυχε το 1-0. Οι Ρώσοι αντέδρασαν άμεσα και στην πρώτη καλή ευκαιρία (59') στην επανάληψη ισοφάρισαν με ένα εντυπωσιακό γκολ του Ραμίρες. Η συνέχεια ανηκε στη Ρεν, αλλά ο Σαβόνοβ ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε σε προσπάθειες των Τεριέ και Ουνού.

Ρεν (Ζουλιέν Στεφάν): Γκομίς, Ντα Σίλβα, Τραορέ, Ενρίκε (81' Τρουφέρ), Αγκουέρ, Νζονζί, Μπουριγκό (69' Ταΐτ), Τεριέ, Καμαβινγκά (81' Ουνού), Γκιρασί, Ντελ Καστίγιο (62' Ντοκού)

Κράσνονταρ (Μουράντ Μουσάεβ): Σαβόνοβ, Σμόλνικοβ, Πετρόβ (73' Σουλεϊμάνοβ), Ραμίρες, Τσέρνοβ, Σορόκιν, Βιλένα, Ολσον, Κάιο, Ούτκιν (72' Γκαζίνσκι), Μπεργκ


Βαθμολογία 5ου ομίλου
1. Κράσνονταρ 1 (1-1)
2. Ρεν 1 (1-1)
3. Σεβίλλη 1 (0-0)
4. Τσέλσι 1 (0-0)

Τσέλσι - Σεβίλλη 0-0
Ρεν - Κράσνονταρ 1-1

Επόμενη αγωνιστική (28/10)
Κράσνονταρ - Τσέλσι
Σεβίλλη - Ρεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE TOY CHAMPIONS LEAGUE

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα