Βίλας Μπόας: «Θέλουμε τη νίκη με Ολυμπιακό, τζέντλεμαν ο Μαρτίνς»!

Gazzetta team
Βίλας Μπόας: «Θέλουμε τη νίκη με Ολυμπιακό, τζέντλεμαν ο Μαρτίνς»!

bet365

Ο Πορτογάλος προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας Μπόας, ανέλυσε στη συνέντευξη Τύπου τις σκέψεις του για το ματς με τον Ολυμπιακό. Τι είπε ο Ματαντά.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Μπόας είπε για:
Την επιστροφή στο Champions League: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι επιτυχία για εμάς. Θέλουμε τη νίκη, θα παίξουμε απέναντι σε ένα δυνατό και οργανωμένο αντίπαλο. Θα κάνουμε ένα καλό ματς αύριο μετά και την εμφάνιση με την Μπορντό και θα αποκτήσουμε μεγάλη εμπειρία».
Το εάν είναι πρόκληση το ματς: «Έχω την εμπειρία με τη Ζενίτ. Γύρισα από την Κίνα για να ξαναπαίξω στο Champions League. Είναι ένας όμιλος με τρεις Πορτογάλους προπονητές μαζί με τον Πεπ και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».
Τους Τσαρ, Μπενεντέτο και Παγιέτ: «Η προπόνηση θα δείξει τι θα γίνει με τους τραυματίες. Ο Παγιέτ θα παίξει για ένα όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα για τον συγκεκριμένο παίκτη».
Τον Ολυμπιακό: «Δεν ήρθαμε για διακοπές. Θέλουμε να προκριθούμε και να νικήσουμε τον Ολυμπιακό που πέρυσι είδαμε τι έκανε στον όμιλο με Τότεναμ, Μπάγερν, Ερ. Αστέρα. Ήρθαμε για μια μάχη, θα παίξουμε για την ιστορία της Μαρσέιγ. Θέλουμε κάθε χρόνο να είμαστε στο Champions League για την εμπειρία, αλλά τώρα θέλουμε να προκριθούμε».
Την τακτική: «Η προπόνηση είναι σημαντική. Στα ευρωπαϊκά ματς η προηγούμενη μέρα μας δείχνει το δρόμο. Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε στο ίδιο σύστημα που χρησιμοποιούμε τις τελευταίες εβδομάδες, θα αποφασίσουμε στην προπόνηση»
Τον Τοβέν: «Είναι σημαντικό να δείξει στο γήπεδο περισσότερα πράγματα, αποτελεσματικότητα και δεινότητα. Περιμένουμε ασίστ και γκολ και στο Champions League».
Τον Μαρτίνς: «Να ευχαριστήσω τον Μαρτίνς. Είναι ένας τζέντλεμαν του ποδοσφαίρου. Ξέρουμε την πορεία του και πώς παίζουν οι ομάδες του από την εποχή της Γκιμαράες. Θα είναι ενδιαφέρον ματς, θα ακολουθήσουμε στρατηγική απέναντι σε μια ομάδα καλά προετοιμασμένη που της αρέσει η επίθεση. Τα στατιστικά του Πέδρο είναι απαράμιλλα στην Ελλάδα, δεν θα περιμένω κάτι διαφορετικό από αυτόν και στο αυριανό ματς».
Τον κόσμο: «Η ιστορία της Μαρσέιγ είναι συνδεδεμένη με το Βελοντρόμ. Πάντα είναι καλύτερο σε γεμάτο γήπεδο. Το Σάββατο με την Μπορντό νιώσαμε πολύ καλύτερα που ήταν εκεί».
Τους Πορτογάλους του Ολυμπιακού: «Όταν μελετάς μια ομάδα βλέπεις εκείνη τη στιγμή. Δεν παρακολουθείς όλη την καριέρα. Ο Σεμέδο και ο Σα δείχνουν ότι έχουν ανέβει επίπεδο. Είναι στην Εθνική πομάδα κι αυτό δείχνουν κάτι για το επίπεδό τους. Δε σημαίνει κάτι όμως για τη δική μου ανάλυση».
Ο Ματαντά είπε για:
Το Champions League: «Δεν είναι εύκολο να εξηγηθεί, τερματίζαμε τρίτοι ή τέταρτοι τα προηγούμενα χρόνια, πέρυσι κάναμε καλή πορεία και καταφέραμε να είμαστε ξανά εδώ».
Το ματς που είχε κερδίσει με Ολυμπιακό: «Είναι διαφορετικά παιχνίδια με διαφορετικούς παίκτες. Ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος. Να νικήσουμε στο αυριανό ματς»
Το ότι γυρίζει στον θεσμό: «Είμαστε ευτυχισμένοι και περήφανοι για την περσινή πορεία μας και την επιστροφή στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως πριν από κάθε ματς θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε. Έχουμε έναν πολύ ποιοτικό και δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας».
Το εάν νιώθει παππούς: «Όχι δεν είμαι παππούς, είμαι ένας σοφός παίκτης (γέλια…). Η εμπειρία μου λέει ότι αυτή η διοργάνωση είναι διαφορετική από το πρωτάθλημα. Κάθε λάθος το πληρώνεις. Έχουμε παίκτες με ποιότητα και εμπειρία, έχουμε και νιάτα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας».
Τον στόχο της 2ης θέσης: «Δεν θα είναι απλά τα πράγματα. Σε άλλους ομίλους οι ομάδες είναι πιο δύσκολες, αλλά ούτε εδώ είναι απλά. Έχουμε την Πόρτο που είναι εξαιρετική ομάδα. Πέρυσι παρακολουθήσαμε την έξοχη πορεία του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ. Θα είναι πολύ δύσκολα και θα προσπαθήσουμε για την πρόκριση»
Τον Βαλμπουενά: «Γνωρίζω πολύ καλά τον Ματιέ, είναι ποιοτικός, με έφεση στο γκολ. Όταν είσαι τερματοφύλακας πρέπει να έχεις το μυαλό σου στο τι θα κάνει. Όμως δεν είναι μόνο ο Βαλμπουενά, έχουν κι άλλους επικίνδυνους παίκτες και πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι».
Τον Τοβέν: «Προέρχεται από ένα σοβαρό τραυματισμό, αλλά όπως όλοι παίκτες που συμμετέχουν στο Champions League ανυπομονεί να μπει στο γήπεδο και να διακριθεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα